Dnevni horoskop: Danas nećete imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi

Potrebno je probaviti sve nedosljednosti i gluposti koje vam se serviraju.

OVAN (21.03.-20.04.)

Pred vama je vrlo obećavajući ljubavni dan kad će mnogi vaši ideali biti ostvarivi. Na vama je da djelujete. Dan je toliko lijep i pruža šanse za nova poznanstva, tako da ćete posao odraditi tek toliko da odradite. Snaći ćete se u svemu.

BIK (21.04.-20.05.)

Pred vama je skladan i ispunjavajući ljubavni dan kad će vam okolnosti ići na ruku, a vi ćete prema njima biti otvoreni. Uspjet ćete postići dogovor u vama važnim poslovnim temama, tako da ćete na kraju radnog dana biti zadovoljni. Opustite se.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Oni hrabriji i iskreniji među vama priznat će sebi da ništa nije onako kako bi treblao biti i već to će biti korak prema naprijed. Bit ćete uspješni u svođenju računa i malim inventurama. Također ćete se posavjetovati s drugima. Pad imuniteta. Jedite voće.

RAK (21.06.-20.07.)

Moguće je da ćete danas svojim ponašanjem i nastupom uznemiravati osobe suprotnog spola. U poslovnim dogovorima budite suzdržani, jer svako vaše odskakanje van pravila igre može biti korak nazad. Taktizirajte.

LAV (21.07.-21.08.)

Potrebno je probaviti sve nedosljednosti i gluposti koje vam se serviraju. Odvojite pšenicu od kukolja. Odnosi se i na vas. Posvećenost višim ciljevima bit će vam danas prva ideja u glavi kad se o poslu radi. Lijepo je biti plemenit.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Izgledan je dobar provod u većem društvu, bilo da u isto povedete voljenu osobu, bilo da ste sami. Uspoređivat ćete svoje zasluge u poslu sa zaslugama drugih, a to nije zahvalno zato jer nismo svi isti. Budite objektivni.

VAGA (23.09.-22.10.)

Tokom dana primijetit ćete određeno poboljšanje u osobnim odnosima. Ne trebate činiti ništa posebno, osim otvoriti se. Danas će napokon sazrijeti uvjeti za jednu poslovnu suradnju, a i vi sami iz toga ćete nešto naučiti. Vježbajte jogu.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Smioni potezi obje strane dovest će vas na jednu razinu više u vašoj vezi. Bit će to događaji za prepričavanje. Usudit ćete se zbijati šale s najozbiljnijim poslovnim temama, ali bit će to dobar potez za smanjenje pritiska. Budite ono što jeste.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Ponašat ćete se neprimjereno situaciji i to će odbiti svaku osobu do koje vam je stalo. Kontrolirajte se. Fokusirani na neke svoje ideje, potpuno ćete zaboraviti na zahtjeve svojih nadređenih. Nađite ravnotežu kroz mir.

JARAC (22.12.-20.01.)

Kako dan bude odmicao, vi ćete sve više otklanjati ljubavne brige i posvećivati se nečem korisnijem. Opet ćete pokazati da su vam važne sitnice, ali o vrsti posla ovisi koliko su zapravo važne. Razmislite o svojim ciljevima.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Danas nećete imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Najbolje je da se primirite i pričekate. Neki će uređivati svoj dom i kroz tu aktivnost ispraznit će svu frustraciju koju nakupljaju na poslu. Ne maštajte previše.

RIBE (20.02.-20.03.)

Moguće su peripetije na zajedničkom putovanju koje će izmamiti nepovoljne reakcije. Budite suzdržani. Oslobodite se imperativa da se nešto mora pod svaku cijenu. Pokušajte raditi opuštenije, pa će sve biti bolje. Strpljenje je vrlina.

Izvor: Ehoroskop.net