Dnevni horoskop: Danas znate šta želite

Mnogi će danas biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je neptipično za njih, zanemarit će realnost.

OVAN (21.03.-20.04.)

Bit ćete uporni u izražavanju svojih ideala. Neki bi mogli s istim zatupiti. Odrecite se savršenstva. Na poslovnom putovanju ili većem sastanku moglo bi doći do neprofesionalnog ponašanja i razuzdanosti. Prvo smislite, onda govorite.

BIK (21.04.-20.05.)

Teško da išta može pomutiti vašu sreću. Čak i male obiteljske peripetije vi ćete riješiti s lakoćom. Naći ćete originalan način da pobijedite u malim borbama. Vaša strategija je za svaku pohvalu. Manje se naprežite.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Bez obzira što ne nalazite ono zadovoljstvo u ljubavi kakvo očekujete, uspjet ćete sve okrenuti u pravcu dobre zabave. U saradnji s drugim ljudima pokazat ćete kako se može raditi drukčije, neobičnije i originalnije. Možda vas proglase genijem na jedan dan.

RAK (21.06.-20.07.)

Opet ćete malo izgubiti kompas, a druga strana će se pitati šta vi zapravo želite. Definirajte svoj stav. Svoje šefove danas biste mogli ugodno iznenaditi jednim sasvim neobičnim financijskim prijedlogom. Slušajte svoj unutrašnji glas.

LAV (21.07.-21.08.)

Mnogi će danas biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je neptipično za njih, zanemarit će realnost. Ali, bit će im lijepo. Vjerojatno ćete analizirati rezultate jednog posla i zaključit ćete da su oni mogli biti i bolji. Ipak, generalno, radite dobro. Ne budite prekritični.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

U sadašnje odlične osobne odnose danas ćete unijeti dašak mašte i tako ih još više poboljšati. Neki će biti zaista orginalni. Posao ćete odrađivati s užitkom i lakoćom, a uz sve to mogli biste predložiti neke sasvim nove metode rada. Snažni ste i zdravi.

VAGA (23.09.-22.10.)

Vaše emocije isplivat će na površinu. Neki će se tada zateći u izlasku ili će biti povezani s mladim osobama. Posebne zadatke rješavat ćete svojom kreativnošću i umjetničkim talentima. Uspjet ćete u tome. Uživajte u sportu ili u umjetnosti.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Bit ćete zadovoljni sa svojim privatnim odnosima. Trudit ćete se tu sreću podijeliti sa širim krugom ljudi. U poslovnu korespondenciju unosit ćete svoj šarm, a ljubazan pristup otvorit će vam mnoga vrata. Danas znate šta želite.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Koliko god se vi budete trudili poboljšati svoj privatni život, danas će vam stvari povezane s tim izmicati iz ruku. Pokazat će se da je vaš odnos s vašim nadređenima prilično haotičan. Kao da se tu ne zna ko pije, a ko plaća. Vodit ćete rat s apetitom.

JARAC (22.12.-20.01.)

Kod vas će se danas opet javiti poriv za slobodom, pa će oni u vezama imati potrebu malo se osamiti ili ići u veća društva. Bit ćete jako zadovoljni obavljenom inventurom ili rezultatima prethodnog razdoblja. Na to idu nove ideje. Budite pri ruci članu obitelji.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Shvatit ćete da proživljavate jedan prilično frustrirajući dan kad se o ljubavi radi. Jednostavno izdržite. Vaša potreba da nametnete svoje ideje bit će jaka, ali će realne okolnosti biti takve da vas nitko neće uzeti za ozbiljno. Strpljen, spašen.

RIBE (20.02.-20.03.)

Većina vas bit će sklona pričati bajke, dok će realna situacija biti drukčija. Ne dramite ako vas neko spusti na zemlju. Manji prihodi će kasniti, a vi ćete se zbog toga osjećati manje sigurnim. Ipak, kontakti su vam i dalje dobri. Ne istražujte previše.

Izvor: ehoroskop.net