Dnevni horoskop: Imate zanimljive ideje za posao, ali su zasad još neostvarive

Zabavljanja i druženja neće nedostajati ni danas, a na vama je da uspostavite kriterije i birate.

OVAN (21.03.-20.04.)

Neki će flertovati se osobom koja jednostavno nije iz njihova ranga. Bit će to prava utopija za obje strane. Možete biti sretni što vam neko od saradnika gleda kroz prste. Istovremeno, vaši kritičari ne spavaju.

BIK (21.04.-20.05.)

Ne morate pristajati na ništa što vam se ne sviđa. Imate mogućnost izbora u svom ljubavnom životu, samo to osvijestite. Oni koji rade funkcionisat će dobro i relativno brzo odraditi ono što treba. Ostali će dosta telefonirati.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Dvoumit ćete se da li izaći van na atraktivno mjesto ili ostati kod kuće i uživati udvoje u ugodnoj večeri. Oboje je dobro. Vaš stil rada već je svima prepoznatljiv, ali sada će vas i drugi pitati za savjet i upute. Pomozite im.

RAK (21.06.-20.07.)

Nećete skrivati simpatiju koju osjećate prema jednoj osobi. Ona vam je zasad uglavnom prijatelj, ali moglo bi biti i više. Imate zanimljive ideje za posao, ali su zasad još neostvarive. Razmišljat ćete o njima i danas.

LAV (21.07.-21.08.)

Vjerovatno ćete pozvati par prijatelja na druženje vašoj kući i oboje zajedno s njima uživati u ugodnom popodnevu. Dok radite rutinski i bez mnogo motivacije, na pamet vam pada vaš šef. Analizirate njegov karakter.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Zabavljanja i druženja neće nedostajati ni danas, a na vama je da uspostavite kriterije i birate. Mlade osobe imat će iznimne ideje kako pokrenuti posao. Neki će iznositi svoje zamisli.

VAGA (23.09.-22.10.)

Zavođenje će vam biti svakodnevni hobi, a danas ćete se kroz njega malo nadmudrivati s drugom stranom. Vjerojatno ćete iz svoje glave iznjedriti zanimljivu ideju. Ipak, morate prepoznati kome je treba izložiti.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Vaš bogat unutrašnji život bit će vam odlična protuteža i dalje nedostatnim ljubavnim događajima. Pomalo ćete razmišljati o promjenama na poslu. Mučit će vas što se one odvijaju presporo.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Većina vas zavući će se u kuću i neće imati volje za izlaske ili druženja u dvoje. Danas je vaš samački dan. U poslu ćete se angažirati što manje jer ste se posljednjih radnih dana naživcirali oko sitnica.

JARAC (22.12.-20.01.)  

Jedna ste od rijetkih osoba koja je i dalje orna za zabave i provode. Blistate i društveni ste. Ako ste u paru, idete zajedno. Unaprijed ste odradili velik dio posla, pa ćete gledati da se što manje angažirate oko preostalog. Usporit ćete.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Bit ćete predani svakodnevnim sitnicama i dan neće donijeti ništa senzacionalno kad se radi o ljubavi. Mnogi će dan posvetiti obitelji ili voljenoj osobi, a posao će doslovno zaboraviti. Niste u radnoj fazi niti u mislima.

RIBE (20.02.-20.03.)

Oni u vezama uživat će u intimnom ozračju svog doma i ugodnom društvu voljene osobe. Nećete se nikom javljati. Dan je dobar za zaboravljanje posla, pa ako baš morate raditi, odradite samo onoj zadani minimum, prenosi ehoroskop.