Dnevni horoskop: Ne prigovarajte ako to baš nije opravdano

Vaš ljubavni show nastavit će se kroz povezanost s osobom izvana.

OVAN (21.03.-20.04.)

Prolazna nesigurnost mogla bi biti povezana s vašim pogrešnim izražavanjem ili nesporazumom. Ne ulazite dublje u raspravu. Vaši nadređeni danas će biti puni elana i novih planova za razvoj posla, a vi s manjkom energije. Izdržite. Idite korak po korak.

BIK (21.04.-20.05.)

Ne prigovarajte ako to baš nije opravdano. Još uvijek treba testirati svaku riječ kako ne bi došlo do nesporazuma. Na radnom mjestu ste popularni, ali to ne znači da će vam u svemu progledati kroz prste. Treba raditi. Budite to šta jeste.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Za neke će ovo biti dan za pamćenje, a pogotovo njegov drugi dio. Oni koji još traže srodnu dušu neka svakako izađu. Bit ćete odlično koordinirani i s pravim osjećajem za svaku vrstu radnog zadatka. Za vas danas nema nikakvih prepreka. Uživajte u svakom trenutku.

RAK (21.06.-20.07.)

Odradit ćete još neke stvari iz prošlosti kako bi smjelije krenuli dalje. Neće vam biti lako, ali bit ćete dosljedni. Obratit ćete pažnju na vas i moći ćete izraziti što mislite. Vaše ideje bit će razmatrane, ali se o njima još neće očitovati. Previše brinete.

LAV (21.07.-21.08.)

Danas će vas malo mučiti stare čežnje i neispunjene nade, pa je najbolje da se povučete i primirite. Ne inzistirajte ni na čemu. Iako ćete raditi predano i bez zadrške, danas će vam se učniti da ono što ste napravili nije dovoljno. Poradite na svom strpljenju.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Ako se osjećate usamljeno, potražite društvo svojih prijatelja. Oni će danas biti pravi melem za vas. Napokon ćete shvatiti da ono što radite vrijedi više nego što ste nedavno mislili. S tom spoznajom radit ćete lakše. Budite iskreni prema svima.

VAGA (23.09.-22.10.)

Pred vama je lijep dan za druženja, bilo da se odlučite na izlazak udvoje, bilo da prošetate sami popijete kafu s poznanicima. Lako ćete danas izlaziti na kraj ako radite s ljudima, ali ako vam je posao samački, nedostajat će vam netko da s njim popričate. Veselite se onom što je dobro.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Možda ćete danas biti skromni u svojim ljubavnim zahtjevima, ali ne trebate. Imate pravo na ljubav. Vaši nadređeni i vaši kolege postići će dogovor, no vi to nećete najbolje prihvatiti jer ima detalja koji vam ne idu u prilog. Dan je dobar za opuštanje.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Danas je dan kad ćete u ljubavnim temama miješati skromnost i visoke ideale. Rezultat će biti zbunjenost druge strane. Saradnici će vas podržavati i simpatzirati, ali kad se radi o stručnosti nitko vam neće progledati kroz prste. Sve je uredno.

JARAC (22.12.-20.01.)

Vaš ljubavni show nastavit će se kroz povezanost s osobom izvana. Neki će dobiti ljubavni mail iz inozemstva. Svoju stručnu osposobljenost danas ćete napuhati do krajnjih granica, ali u tome ćete biti uvjerljivi. Bavite se sportom.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Imat ćete pravi balans za uživanje u ljubavi, a posebno u konkretnim stvarima. Oni u parovima bit će vrlo zadovoljni. Danas ćete se postaviti ispravno jer ćete znati uvažiti ne samo kruta pravila, nego i ljudske potrebe. Male glavobolje.

RIBE (20.02.-20.03.)

Mali korak dijeli vas od smirenja i kvalitetnijih odnosa, ali potrebna je još ta trunčica strpljenja. Vjerojatno ćete postići dobar dogovor oko sponzoriranja jednog projekta u kojeg ste sumnjali. Bolje je vjerovati nego sumnjati.

Izvor: Ehoroskop.net