Dnevni horoskop: Pokušajte posao odvojiti od osjećaja

Bit ćete jako raspoloženi za ljubav, ali će partnera ili vas okolnosti navoditi na previše strastvena reagiranja.

OVAN (21.03.-20.04.)

Dan je pogodan za izlaske i zabave. Bez obzira što možda radite, ne dopustite da vam društveni život stagnira. Napokon će doći do dogovora i rješenja za dio novih ili mladih suradnika u poslu. Bit će vam drago zbog toga.

BIK (21.04.-20.05.)

Nezahvalno je biti zavodnik kad vas ne prihvaćaju onako kako biste vi željeli. Nemojte se zato nametati, nego se strpite. Mala nadmudrivanja sa nekim od suradnika danas će biti završena i stvari će krenuti u novom pravcu.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

U inače solidnoj vezi vi danas pokušavate nametnuti svoj stav. Bolje bi bilo surađivati. Ići ćete uzdignute glave i pucati na visoku poziciju. Prilika je tu. Oko vas ima i nekih zavidnika. Ne pretjerujte sa slatkim.

RAK (21.06.-20.07.)

Danas možete lako objasniti voljenoj osobi gdje škripi ili šta vas muči. Tako ćete vratiti povjerenje u vezu. Neki će poći na malo poslovno putovanje gdje će naići na dobru priliku za proširenje djelatnosti kojom se bave. Ne idite preko svojih granica.

LAV (21.07.-21.08.)

Vaše tajne želje neće biti ostvarive, a kad to shvatite, bit će ljuti i nezadovoljni. Pokušajte to prihvatiti s mirom. Dobro ćete funkcionirati u financijskim temama. Neki će čak zaraditi koju marku više. To će ih razveseliti. Suzdržite se od komentara.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Vaša bezbrižnost i indolencija topit će se poput snijega. Počinjete shvaćati da i za ljubav treba ulagati neki napor. Da je nekom od vaših saradnika stalo do poboljšanja, već bi to jasno pokazali na djelu. Ali zasad nisu. Raste vaše zanimanje za zdrav život.

VAGA (23.09.-22.10.)

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve ljubavne sumnje ili dvojbe. Povjeravate se. Priznat će vaša zasluge u jednom poslu. Bit će vam drago zbog toga. Neki dobivaju protekcije. Pobjeđujete nemir u sebi.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Vaše društvo i danas će vam biti sklono, pa ćete većinu slobodnog vremena radije provesti s prijateljem, nego s partnerom. Uspjet ćete se nametnuti na diskretan način. Vaše ideje bit će ozbiljno uzete u razmatranje. Zanemarite brige.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Bit će zaokupljeni jednim članom svoje obitelji iz koje potječete, pa će partner nakratko ostati po strani. Doći će do male inventure ili ćete imati nešto vremena i tišine da u miru sagledate kako stojite. Pretjerivanje u konzumacijama.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ono čega trenutačno nema u vašim privatnim odnosima danas ćete uspješno nadomjestiti svojom maštom. U poslovnoj saradnji s drugima dolazit će do izražaja vaš emotivni stav. Pokušajte posao odvojiti od osjećaja. Vjerujte u sebe.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Veselit ćete se mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli poći zajedno. Planirat ćete rutu i detalje. Vaši nadređeni dat će vam novu priliku, a vi ćete je prigrabiti jedva čekajući da se dokažete. Idite tamo gdje vam je dobro.

RIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete jako raspoloženi za ljubav, ali će partnera ili vas okolnosti navoditi na previše strastvena reagiranja. Kako dan bude prolazio, vi ćete se sve manje truditi oko posla jer će vam nedostajati motivacije za rad. Umor, nervoza i tjeskoba.

Izvor: ehoroskop.net