Kim Kardashian uvjerava obožavatelje da će nova emisija biti pokrenuta kad završi ‘KUWTK’

Rijaliti zvijezda Kim Kardashian West otkrila je da će nova emisija njene poznate porodice premijerno biti prikazana na Huluu nakon završetka finalne sezone “Keeping Up with The Kardashians”.

Klan Kardashian-Jenner najavio je planove za rast svog carstva višegodišnjim dogovorom sa streaming platformom još u decembru.

Porodica Kardashian zaključila je prošle godine višegodišnji ugovor sa Huluom.

U četvrtak je Kardashian West podijelila vijest o svom novom poduhvatu na Twitteru, istovremeno uvjeravajući svoje obožavatelje da će se ona i njena porodica uskoro vratiti na male ekrane.

“Keeping Up with The Kardashians” svoje emitovanje završit će ove godine nakon 14 godina, 20 sezona.

Rijatili TV zvijezde dali su gledateljima mjesta u prvom redu za živote braće i sestara Kardashian – Kourtney, Kim, Khloé i Roba – njihove majke, Kris Jenner i njihovih polusestara, Kendall i Kylie Jenner.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Još u septembru, prva porodica američke rijaliti televizije objavila je kraj serije u zajedničkoj izjavi upućenoj njihovim “nevjerovatnim obožavaocima”.

“Neizmjerno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali svih ovih godina – kroz dobra, loša vremena, sreću, suze i brojne veze i djecu”, pisalo je. “Zauvijek ćemo čuvati prekrasne uspomene i bezbroj ljudi koje smo sreli na tom putu.”

Iako je novi projekat još uvijek obavijen misterijom, Kris Jenner rekla je za WSJ časopis prošlog mjeseca da bi snimanje započelo za nekoliko mjeseci, piše CNN.