KJKP ViK: Radovi na održavanju vodovodnog sistema u nekoliko sarajevskih ulica

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova.

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, danas će vršiti radove na pročepljenju i čišćenju kanala u ulicama Vogošćanskog odreda, Kulovića, Kranjčevićeva, Podgaj i Geteova. Mašinsko čišćenje i pročepljenje slivnika vršit će se u ulicama Bulevar Meše Selimovića, Ramiza Jašara i Samira Ćatovića Kobre.

Crpanje septičkih jama vršit će se u ulicama Gornja mahala i Zabosnica, kao i na lokalitetu Kremeš a crpanje separatora vršit će se u ulici Safeta Zajke.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Dejzina Bikića, Husrefa Redžića, Slatinski put, Humska, Fra Matije Divkovića, Kupreška, Bulevar Mimara Sinana, Kunovska, Trg Zlatnih ljiljana, Hamdije Kapidžića, Ilirska, Ibrahima Ljubovića, Osik, Nova željeznička stanica, Vogošćanskih odreda, Baruthana, Nova Baruthana, Mihrivode, Safvet-bega Bašagića, Cazinska, Safeta Hadžića, Hadži Mustafe Penjave, Aleksandra Puškina i Avde Hume.

Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima, navode iz ViK-a.