Nastavlja se Premijer liga BiH, derbi u Tuzli, Borac dočekuje Olimpik

Danas se igraju  tri utakmice 25. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, a derbi će se odigrati u Tuzli gdje ekipa Tuzla Cityja dočekuje Slobodu.

Tuzla City je kiksala prošlo kolo i uzela samo bod protiv Krupe, pa će u ovoj utakmici tražiti pobjedu.Eventualnom pobjedom bi se Tuzla City popela na poziciju broj 6, ispred Željezničara. S druge strane Sloboda se nalazi u blagom naletu, pobijedili su Željezničar u prošlom kolu, a pogotovo žele da pobjede u gradskom derbiju.

Sigurno da nas očekuje jako zanimljiva utakmica, koja se igra na stadionu Tušanj sa početkom od 15 sati.

Ekipa Širokog će ugostiti fenjeraša Krupu. Krupa je prošlo kolo otkinula bod Tuzla Cityju i sigurno da će željeti napraviti probleme i Širokom Brijegu. Domaći ulaze u ovu utakmicu poslije poraza od Sarajeva, ali pobjeda ne smije doći u pitanje ako imaju ikakve snove o tituli.

Susret se igra na stadionu Pecara sa početkom od 17 sati.

Borac želi nastavi seriju dobrih rezultata, a za to će imati priliku već danas protiv Olimpika. Olimpik je napravio par iznenađenja ove sezone, imaju li snage da pomrse račune svom protivniku i danas ostaje nam da vidimo. Susret se igra sa početkom od 19 sati.

Rezultat i parovi 25. kola m:tel Premijer lige BiH

Subota:

Željezničar Mladost 4:4

Zrinjski – Radnik 3:0

Nedjelja:

15:00 Tuzla City– Sloboda

17:00 Široki Brijeg – Krupa

19:00 Borac Banja Luka – Olimpik

Ponedjeljak:

18:00 VeležSarajevo