NK Dinamo: Damir Krznar nije teško bolestan i njegova pozicija nije upitna

Zagrebački Dinamo se oglasio na službenoj stranici na temu zdravstvenog stanja trenera Damira Krznara.

Kako su naveli, riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora.

“Temeljem današnjih napisa u medijima o navodno teško narušenom zdravlju glavnog trenera Dinama g. Damira Krznara zbog kojeg je ‘upitna njegova trenerska pozicija’, demantiramo da se radi o teškoj bolesti. Riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora, kako sada tako ni u budućnosti”, navode u saopćenju.

Također, dodaju da je Krznar u potpunosti posvećen poslu i koncentriran na uspješan završetak sezone, osvajanje dvostruke titule te pripreme za iduću natjecateljsku sezonu.

“Tekstove o narušenom zdravlju našeg glavnog trenera smatramo zadiranjem u privatnost g. Krznara te pokušajem destabilizacije momčadi i kluba u ključnim trenucima sezone kada očekujemo osvajanje još jednog naslova prvaka Hrvatske i ulazak u finale Hrvatskog nogometnog kupa”, saopćili su iz kluba.