Foto: Žena.hr

Tajni romantičar Zodijaka: Ljubav ovog znaka je poput vatrometa u ljetnoj noći

Preplavljuje osjetila poput ljetne oluje, koja se dugo pamti, jednom kada se njegov ljubavnik prepusti slatkoj vatri njegovog poljupca, kada tetovira njegovo ime na svojoj duši, cijelu vječnost niko ga neće moći zamijeniti.

Taj znak jeste Ovan, on ne samo da zna što želi, on predmet svojih želja nikada ne prestaje progoniti.

Čak i kada njegovi partneri misle da su dostigli tačku kada kreću dalje, Ovan je vješt u obnavljanju požara koji je možda već i pregorio. On je vrući plamen koji osvjetljava put u najcrnjoj noći.

Ovan je tajni romantičar zodijaka, iako realizam i odlučnost ponekad to zasjene.

Nakon što on nešto odluči, niko ga ne može odgovoriti od toga. Ovan je znak kojim se ne može manipulirati, on tvrdoglavo vjeruje svojim odlukama. Njegove partnere to ili izluđuje ili to postaje razlog zbog kojeg ga zapravo i vole.

Iako je s Ovnom uvijek uzbudljivo, on je, također, u teškim životnim situacijama neko na koga se možete osloniti. On je praktičan, voli biti u mogućnosti planirati stvari i sam donositi odluke. Pokušajte ga natjerati na nešto, prije nego što je spreman i tek onda ćete osjetiti svu silu neprobojnog otpora.

Ovan je egzotična destinacija i sigurnost toplog zagrljaja.

Bez obzira šta Ovan čini, on nesvjesno pali vatru svojim opojnim pogledom i sklonošću za neočekivano.

Jedan od nezaboravnih aspekata u ljubavi s Ovnom je čarolija koja se događa kada ste sami s njim. Njegova ljubav je najtoplija ovisnost.

On je poput najukusnije čokolade prekrivene lješnjacima. On je poput noćnog kupanja ispod punog mjeseca i spavanja na plaži sve dok se sunce ne pojavi, piše Atma.