Video/ Willow Smith je otkrila da je poliamorna

Dvadesetogodišnja kći Willa Smitha, Willow Smith, otkrila je u emisiji ‘Red Table Talk’ da je poliamorna, odnosno definirano kao sudjelovanje u više romantičnih veza istovremeno.

Foto: Instagram/ @willowsmith
Foto: Instagram/ @willowsmith

Pinkett Smith pitala je svoju kćer kako je saznala tu činjenicu, na što je Willow Smith rekla: “S poliamorijom smatram da je glavni temelj sloboda da možete stvoriti stil odnosa koji odgovara vama, a ne samo zakoračiti u monogamiju jer to je ono što svi oko vas kažu da je ispravno“.

Njezina majka, koja je prošle godine izašla na naslovnice otkrivajući “zapletenost” – shvatila je.

“Kad ste rekli:” Hej, ovo je moj pad “, ja sam rekla,” potpuno sam shvatila”, kazala je Pinkett Smith. “U želji da svoj život postavite tako da možete imati ono što želite, mislim da sve ide sve dok su namjere jasne. Znate na šta mislim?”

Foto: Instagram/ @willowsmith
Foto: Instagram/ @willowsmith

Smithova baka rekla je: “Za nekoga poput mene čini se da je to zapravo samo usredotočeno na seks,” iako je priznala da je to i sama smatrala.

“Čak i izvan savjetovanja koje dobijete od svog pastora prije nego što se vjenčate, jer većina ljudi koji se vjenčaju, znate, dobit će savjetovanje svojih pastira jer u tome postoji vjerski aspekt, božji aspekt, Jada “, kazala je Banfield Norris.

“I vodili smo dubok razgovor o tome, što to za nas znači? Što želimo stvoriti za sebe? I zapravo smo razgovarali o poliamoriji i je li to nešto što smo željeli istražiti? Imali smo taj razgovor”.

Ali, za Smitha je očito da je riječ manje o seksu, a više o slobodi.

U svojoj grupi prijatelja ja sam jedina poliamorna osoba i imam najmanje seksa od svih svojih prijatelja“, rekla je.