Zbog odlaska jedne članice band The Frajle postaje trio

Novosadski ženski bend The Frajle nakon 12 godina postojanja postaje trio, nakon što je jedna od četiri članice odlučila svoju karijeru nastaviti u drugom pravcu.

Vijest da se nakon dugogodišnje saradnje jedna članica oprašta od benda objavile su u videozapisu na svom Instagram profilu. U videu se prvenstveno obratila Marija Mirković, pojašnjavajući svoju odluku da napusti bend nakon 12 godina.

“Kako je ova godina bila takva kakva jeste, a i godina prije toga, puna nekih ružnih informacija, imam i ja jednu ne baš lijepu informaciju”, započela je Mirković te kazala: “Nakon 12 godina divnog prijateljstva, druženja i puno koncerata, donosim jednu tešku odluku, a to je da napustim grupu”.

Mirković je svoju odluku pojasnila postojanjem privatnih i drugih poslovnih obaveza, istaknuvši da “nema svađe, nema ničega” te da je ovo bila najbolja odluka kako bi ljubav između članica grupe ostala i opstala.

Bend koji čine Nataša Mihajlović i sestre Jelena i Nevena Buča, kao trio nastavlja dalje sa nastupima i koncertima čim to epidemiološka situacija bude dozvolila.