Brad Pittu dodijeljeno zajedničko skrbništvo nad djecom s Angelinom Jolie

Kako prenose strani mediji, Brad Pitt dobio je zajedničko skrbništvo nad svojom djecom sa Angelinom Jolie nakon duge sudske bitke.

Angelina Jolie podnijela je zahtjev za razvod 2016. godine i od tada se par vodi u bitci za skrbništvo uglavnom zaštićen od pogleda javnosti.

Privatni sudac angažiran da nadgleda slučaj, John Ouderkirk, presudio je u korist Brad Pitta.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Brad Pitt (57) i Angelina Jolie (45) roditelji su Paxa (17), Zahare (16), Shiloh (14) i 12-godišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa.

Najstariji, 19-godišnji Maddox, nije predmet odluke o starateljstvu.

Suđenje je trajalo nekoliko mjeseci i bio je velik broj svjedoka, stručnjaka i terapeuta, rekao je drugi izvor, piše BBC.

Angelina Jolie kritizirala je sudijinu odluku da ne dozvoli njihovoj djeci da svjedoče na ročištima za pritvor. Također, navela je “nepomirljive razlike” kada je podnijela zahtjev za okončanje braka, a par se upleo u ogorčenu bitku za skrbništvo nad djecom u mjesecima nakon objave.

Brad Pitt je istražen zbog mogućeg zlostavljanja djece nakon što je izgubio živce pred nekom djecom, ali je kasnije oslobođen optužbi.

Ljubitelji su ovaj par poznavali kao “Brangelinu” i upoznali se na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith iz 2005. godine.

Foto: Facebook
Foto: Facebook