Dnevni horoskop: Dan koji će vas vjerojatno staviti u poziciju usamljenika

OVAN

Uslijedit će poziv na zabavu kojem ćete se iskreno razveseliti. Bilo sami, bilo u paru, prihvatite ga. Uz osmijeh na licu vi ćete dočekati kraj radne sedmice. Olakšanje što ćete se bar malo skloniti od stresa je tu. Opustite se uz humor.

BIK

Ako izađete van, dobar provod je zajamčen. Ipak, nedostajat će vam snage da izdržite do jutra. Neki ljudi s posla zaista vas živciraju, pa o njima ne želite razmišljati. Što dalje od njih, čak i u mislima. Odspavajte popodne.

BLIZANCI

Pokazat ćete se kao vrlo gostoljubiv domaćin i zajedno s partnerom ugostiti drage prijatelje. Bit će vam ugodno. Zadovoljstvo na vašem licu ukazuje na dobro obavljen posao proteklog tjedna. Sad je vrijeme za opuštanje. Mogli biste zaplesati.

RAK

Kvalitetan društveni život povezat ćete s onim ljubavnim. Samci će pričati bez mjere, pa će ponekog i rastjerati. S olakšanjem ćete dočekati subotu jer su pritisci na poslu povećani. Oni koji i danas rade, zabušavat će. Smijte se. Zdravo je.

LAV

Vaš stil ponašanja šarmirao bi i najveće neprijatelje. Nabacite osmijeh i idite među ljude. Čekaju vas. Možete biti zadovoljni obavljenim poslom. Možda to nije nešto veliko, ali je čvrst temelj za nešto veće. Vježbajte jogu i disanje.

DJEVICA

Pred vama je dan koji će vas vjerojatno staviti u poziciju usamljenika ili ćete u odnosu s partnerom osjetiti frustraciju. Ništa se ne može napraviti na brzinu i vi to znate. Razmišljate o tome kako unaprijediti posao. Budite strpljivi u ljubavi.

VAGA

Pokazat ćete se prilično otkačeni. Smislit ćete malu ludost koja će zbuniti sve oko vas, pa tako i partnera. Oni koji u svom poslu rješavaju zagonetke, danas će se naći pred preavom preprekom. Trebat će mozgati. Ne žurite da ne pogriješite.

ŠKORPIJA

Male obiteljske teme nakratko će vam zaokupiti pažnju, ali ne toliko da biste zaboravili na voljenu osobu. Danas će vam biti samo do sporta. Neki odlaze na rekreaciju, treninge, a neki u publiku koja navija za svoj tim. Uživajte u onom što volite.

STRIJELAC

Neki će pripremati zabavu povezanu s mladim osobama. Možda se radi o rođendanu. Bit će veselja. Pomalo nonšalantno privest ćete radni tjedan kraju. Nećete mariti za rezultate, važnije vam je da se osjećate dobro. Opustite se u kadi.

JARAC

Možete očekivati vrlo obećavajući i ispunajvajući dan kad se radi o osobnim odnosima i društvenom životu. Bit ćete u ravnoteži bez obzira na sve što vas snađe. Ništa vam neće padati teško. Zabavljat ćete sve oko sebe. Možete biti mirni.

VODOLIJA

Zanemarit ćete vlastitu nesigurnost i upustiti se u zagrljaje s dragom vam osobom. Onaj tko voli, voli. Na dnevnom redu su krupniji poslovi ili oni koji dugo traju. Sve se odvija uredno i vi ste zadovoljni. Budite ono što jeste.

RIBE

Ne pretjerujte s pričom, jer glas srca traži tišinu da bi se prepoznao. Jednostavno volite i ne pitajte. Veselje zbog privođenja jednog posla kraju je tu. Zamišljate se u većoj ulozi od one koju imate. Nije nemoguće. Unutrašnji skriveni nemiri.

Izvor: ehoroskop.net