Dnevni horoskop: Možete pokrenuti brda, mnogi će se danas pokazati pred društvom

OVAN

Kombinirat ćete strastvenost i naivnost. Bit ćete vrlo zanimljivi osobama suprotnog spola, ali one neće uvijek znati na čemu su s vama. Ne čudite se ako vam predlože neke manje promjene. One su vrlo vjerojatne i donijet će sigurnost i stabilnost. Prihvatite ono što dolazi.

BIK

Lakoća s kojom ćete danas ostvarivati kontakte i odnose bit će zapanjujuća. Jedino je važno da ne pričate previše i koješta. Svi poslovi povezani s ljudima, strankama ili komunikacijama dana su vam lijepo postavljeni. Prvo promislite o sadržaju, a onda recite.

BLIZANCI

Danas ćete poželjeti više ljubavi i pažnje, pa ćete se tako i postaviti. Voljena osoba bit će iznenađena vašom mekoćom. Sabotaža je nešto što treba na vrijeme prepoznati i dakako, izbjeći. Male detektivske akcije osujetit će protivnike. Radite koliko možete.

RAK

Za vas nema više ni prepreka, ni boljki. Ljubavni život vam je stabilan i ono što vi volite – uredan. Sve je više očiju uprto u vas i od vas se i očekuje. Toga ste potpuno svjesni i pripremate svoj program rada. Budite ono što jeste.

LAV

Bez obzira što će vam samopouzdanje biti malo poljuljano, vi izađite van i družite se s ljudima. Sve će ispasti dobro. Postoje još neki dogovori koji nisu toliko važni, ali ih treba odraditi do kraja. Danas ćete se baviti njima. Male dvojbe.

DJEVICA

Pokazat ćete se kao spretan organizator ljubavnih zbivanja. Uspjet ćete dobiti ono što želite. Trebate paziti da svojim ponašanjem ne ugrožavate uglednike ili nadređene. Oni će vas doživljavati kao stres. Nedostajat će vam mira. Malo se povucite.

VAGA

Vaša potreba za ljubavlju i pažnjom danas će biti povećana, a vansjke okolnosti neće vam ići na ruku. Otuda frustracije. Sve što ste dosada pretrpjeli, znat ćete dobro naplatiti. Dogovarat ćete se oko svoje nadoknade ili honorara. Ne mora sve biti po vašem.

ŠKORPIJA

Ponekad ne možete prepoznati sebe. Čini se da želite više nego što vam je dato. Budite malo skromniji, pa će biti i više sreće. Ne treba se uspoređivati s drugima. Svako je jedinstven i ima neki svoj talent. Treba ga samo otkriti. Preispitajte se.

STRIJELAC

Pred vama je emotivno naporan dan u kom će se pojavaiti prolazne frustracije. Nemojte ih previše uzimati k srcu. Izgledan je uspješan dogovor ili odobravanje u vezi jednog konkretnog projekta. To će vas razveseliti. Male emotivne brige.

JARAC

Nekako ćete ukrotiti sebe i shvatiti da nema nekih pomaka, bar za sada. Usmjerit ćete se na druge teme. Ovdje bi vam zaista moglo krenuti. Osvrnite se oko sebe i vidjet ćete mnogo povoljnosti koje su tu. Budite budni u svakom trenutku.

VODENJAK

Na trenutke ćete biti potpuno otvoreni i s lakoćom komunicirati s drugom stranom, a na trenutke povučeni i uronjeni u svoj svijet mašte. Stvari povezane s novcem ili vašom zaradom od danas bi trebale krenuti novim, pozitivnijim smjerom. Ne zaboravite na stanke.

RIBE

Sigurni ste u sebe i znate što očekujete u ljubavi. Mnogi će se danas pokazati pred društvom, bilo da su sami, bilo u paru. Vaše intenzivno razdoblje pokrenut će mnoge pozitivne stvari, a ono što ste čekali, doći će. Možete pokrenuti brda.

Izvor: ehoroskop.net