Dnevni horoskop: Povezanost Jarčeva s voljenom osobom izuzetno jaka, Vage danas čitaju između redova

OVAN

Vaša sigurnost u ono što želite olabavila je. Preispitujete svoja očekivanja motivirani novim poznanstvom. Danas biste mogli postići najviše tako da surađujete s drugima. U slučaju da radite sami, moguće su greške. Čuvajte se prehlade.

BIK

Lako ćete uspostavljati kontakte i iznositi ideje. Neki će putovati ili sresti osobu koja nije iz njihovog kraja. Izgledna je vrlo konstruktivna suradnja između vaših podređenih i nadređenih, a vi ćete biti onaj most koji ih povezuje. Unatoč maloj nervozi, bit ćete dobro.

BLIZANCI

Niste sigurni da li prići jednoj osobi do koje vam je stalo. Nekako vam se ne da. U pravu ste. Pričekajte koji dan. Moglo bi doći do neslaganja između nekih vaših kolega i suradnika iz inozemstva. Povežite ih na svoj način. Posvetite se bližnjima.

RAK

Ne morate toliko analizirati što ste postigli kod druge strane. Ona će vam sama pokazati što osjeća. Dan je vrlo povoljan za građenje novih financijskih planova u suradnji s kolegama. Dogovorit ćete se. Povremeno zastanite.

LAV

Pred vama su dani vaše otvorenosti za društvo. Mnogi će izaći na mjesto i u vrijeme u koje obično ne izlaze. Bit će dobro. Vaše zamisli pokazat će se kao iznimno kreativne i estetski zanimljive. Bilo bi dobro da ih razradite. Izdržite napore.

DJEVICA

Uklopit ćete se u svakodnevnicu bez mnogo razmišljanja. Navike osobe s kojom sste u vezi prihvaćat ćete bez komentara. Mogli biste pokazati svu svoju trenutačnu tvrdoću prema idejama svojih nadređenih. Bit će nadmudrivanja. Prolazni kašalj.

VAGA

Vaša ljubavna veza razvija se dobro, a danas ste sposobni čitati između redova. Pogađat ćete partnerove želje. Neće se događati ništa posebno novo na poslu. I dalje radite više od drugih jer posla ima i previše. Nedostaje vam discipline.

ŠKORPIJA

Ni danas nećete moći učiniti neki veći pomak u odnosima, ali malim koracima sve će ići na bolje. Budite skromniji. U poslovanju s mladima ili s novim suradnicima vi ćete pokazati smisao za razumijevanje i sklad. U radu je spas.

STRIJELAC

Suzdržite se od suvišnih komentara i bit će dobro i vama i drugoj strani. U protivnom, bit će vam malo žao. Kontakti će se proširiti, a vi dobiti priliku prezentirati neke svoje inventivne ideje. Uspjet ćete. Otvoren znači biti strpljiv.

JARAC

Povezanost s voljenom osobom bit će jaka, a vi skloni da otvoreno pokazujete osjećaje. Bit će vam lijepo. Možda će vam se u trenutku učiniti da ste prepušteni sami sebi, ali nije tako. Kontroliraju vas sasvim dobro. Male melanholije.

VODOLIJA

Ako se upustite u erotske aktivnosti, bit ćete vrlo nježni i pažljivi. Druga strana znat će to cijeniti. Pregovori bi mogli uroditi plodom, a od vas će se zahtijevati malo više takta i diplomacije. Potrudite se. Budite ono što jeste.

RIBE

Mnogi će prihvatiti poziv prijatelja za veće okupljanje. Tu će se zateći u prilici da prihvate nečije udvaranje. Svi koji se bave alternativnim djelatnostima danas će biti na dobitku. Ostali će uspješno koristiti intuiciju u radu. Putujte ako trebate.