Dnevni horoskop: Pred Blizancima frustrirajući dan, Lavove suprotni spol danas rado prihvata u društvo

OVAN

Neki će danas biti skloni pomiješati maštu i stvarnost. Unatoč dobrim odnosima, njihove procjene neće biti realne. Puni ste elana i spremni na nova poduzimanja. Za ista se stvaraju stabilni uvjeti i to postaje sve jasnije. Upečatljivi snovi.

BIK

Malo nezadovoljstvo bit će povezano s vašim sve većim ljubavnim ambicijama. Ipak ćete trebati ići korak po korak. Unoseći emocije u posao mogli biste učiniti nešto što se neće svidjeti vašim nedređenima. Nečistoća kože. Koristite kamilicu.

BLIZANCI

Pred vama je još jedan pomalo frustrirajući dan. Smanjite svoja ljubavna očekivanja i budite strpljivi. Jedan posao gotovo da će se razvodniti, ali zato je već na pomolu novi, bolji, veći. Upuštate se u to. Izdržite.

RAK

Osjetljivost partnera povezana s vašim nerazumijevanjem ili čak grubošću učinit će i ovaj dan prilično zahtjevnim. Razum je ono što će vas odvesti naprijed i uz pomoć čega ćete nadvladati manje napetosti u poslu. Odmorite se popodne.

LAV

Vaše ponašanje i danas će biti takvo da će vas osobe suprotnog spola rado prihvaćati u svoje društvo. Moguće je kraće poslovno putovanje u mjesto gdje ima vode. Bit ćete realni i dobro ćete se snaći. Male nervoze.

DJEVICA

Bit ćete skloni idealizirati voljenu osobu i pripisati joj osobine koje ona realno uopće nema. Šefovi će vas navoditi na djelovanje gotovo šahovskim stilom, no vi ćete prozreti njihovu shemu. Budite ekonomični.

VAGA

Uz dosta strpljenja, takta i diplomacije vi ćete nekako uspjeti udovoljiti partnerovima željama i svojoj duši. Podrška drugih bit će prisutna, ali i sve veći zahtjevi. Na vama je da uravnotežite mogućnosti. Ono što se mora, mora se.

ŠKORPIJA

Nastavit ćete istraživati nepoznato. Ako ste u dužoj vezi, partner će se pitati što je s vama. Budite pažljiviji. Inspiracija za umjetničke poteze bit će jaka. Predlagat ćete nešto sasvim nesvakidašnje. Poboljšanje.

STRIJELAC

Neki će se pretvoriti u prave pjesnike. Njihov stil izražavanja oborit će s nogu i najhladnije srce. Ni u čemu nemojte pretjerivati. Okolnosti će vam ići u prilog ako budete slijedili prirodu stvari. Ne insistirajte na detaljima.

JARAC

U onom što biste vi željeli vladat će prilična zbrka. Nećete biti jasni niti sami sebi, niti drugima. Ono što je krenulo, krenulo je, a na vama je da slijedite zacrtani pravac djlovanja bez mnogo komentara. Odgovarat će vam pasivnost.

VODOLIJA

Teško ćete udovoljavati svakodnevnim zahtjevima, dogovorima, rokovima. Prepustite se spontanosti u vezi. Oslanjajući se na druge mogli biste daleko stići. No ponekad je teško pristati na svaki kompromis. Provjeravajte rok namirnica.

RIBE

Činit će vam se da što se vi više trudite, to stvari postaju sve gore. Obratite pažnju na spontanost. Teško ćete surađivati s drugima jer ćete stalno imati osjećaj da su grubi prema vama. Morate biti profesionalni. Čuvajte se prehlade.

Izvor: ehoroskop.net