Dnevni horoskop: Rakovi se danas povlače u maštu, Ribe danas posebno nadahnute za ljubav

OVAN

Bit ćete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mjerit će se vaše zasluge u poslu. Istovremeno vam dolaze sjajne ideje pune kreativnosti. Razmislite o svojoj prehrani.

BIK

Iako nećete biti previše otvoreni za ljubav, ipak ćete pokazati dobru dozu društvenosti i komunikacije. Svojim znanjem uspjet ćete se nametnuti i pobijediti protivnike koji su imali drukčija mišljenja. Pogledajte da li stojite s nogama na zemlji.

BLIZANCI

Mnogi će se zateći na kavi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek poslije shvatiti da tu ima i nešto više. Danas bi mogli dobro raditi umjetnici među vama. Ostali će imati prepreke, ne u idejama, nego u realizacijama. Ne rasipajte svoje snage.

RAK

Od grubosti vanjskog svijeta danas ćete bježati u svijet svoje mašte. Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. Na sastancima će doći do petljavina koje će vas iznutra živcirati. Vi volite da je sve jasno, a događa se suprotno. Oslobodite se svakog pritiska.

LAV

Danas ćete teško ostvariti bilo kakvu ravnotežu u osobnim odnosima. Najbolje će proći oni koji su sami. Danas bi vam mogle pasti na pamet neobične financijske ideje. Neki će zarađivati i na crno.

DJEVICA

Bit ćete osjetljivi i s velikom potrebom da vas netko prigrli. Ako te u vezi, dobro je, no ako ste sami, mučit će vas čežnje. Ako vam danas predlože jednu financijsku kombinaciju povezanu s ulaganjem, morate raščistiti svaki detalj u vezi istog. Oprezno s medikamentima.

VAGA

Bit ćete iznimno maštoviti u ljubavnom životu. Upsjet ćete oplemeniti svoj odnos s voljenom osobom na najbolji mogući način. Moguć je financijski izdatak za koji ćete misliti da se mogao izbjeći, odnosno da nije potreban. Provjeravajte rok namirnica.

ŠKORPIJA

Vaš ljubavi život danas će imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Napetosti na poslu rezultat su novih ambicija vaših šefova. Na vama je da se prilagođavate. Osjetljivost živaca.

STRIJELAC

Moguće je da ćete svojom ljubavlju pomalo gušiti partnera. Dopustite mu nešto više kretanja. U kreativnim i umjetničkim poslovima danas ćete biti uspješni. Ostale djelatnosti tražit će više smisla za realnost. Ni umor vas ne zaustavlja.

JARAC

Ako pokušate stati na kraj svemu što vas smeta, opet nećete postići mir. Pametnije je povući se i pričekati. Nekima vaše zasluge u poslu neće biti potpuno jasne, pa ćete se mrati malo više dokazati. Bit ćete kreativni i uspješni. Naspavajte se.

VODOLIJA

Mašta će vam danas raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi vidjeti nešto što ona uopće nije. Moguće su nerealne procjene. U poslovnim pregovorima i na sastancima oslonit ćete se na svoju kreativnost i tako naći zajednički jezik s drugima. Prolazni pad imuniteta.

RIBE

Neki će danas doživjeti posebno nadahnuće za ljubav. Također će biti skloni idelaizirati voljenu osobu. Vaši šefovi vući će na jednu, a vi na drugu stranu. Ipak, ne radi se o sukobu, nego o različitim metodama do istog cilja. Smanjite slatko u prehrani.

Izvor: ehoroskop.net