Dnevni horoskop: Sjajan dan za svaku vrstu druženja

OVAN

Pred vama je sjajan dan za svaku vrstu druženja, uspostavljanje novih kontakata, te za širenje horizonata. Iskoristite to. Malo je onih koji bi uložili sredstva u vaše napredne ideje i zbog toga se osjećate pomalo sami. Poštujte druge.

BIK

Zbližavanje s voljenom osobom dalo je rezultate, pa ćete danas dati sve od sebe da tako i ostane. Ako imate posao koji uključuje rad s ljudima, bit će vam lijepo. U ostalim djelatnostima tražit ćete društvo. Često ste ispred svog vremena.

BLIZANCI

Neki će danas pokazati svoju sentimentalnu crtu, a to će nakratko zbuniti osobu koju volite. Ta osoba očekuje da budete čvršći. Rješavat ćete manje financijske probleme i naći rješenja. U njima će biti i taktike i poduzimanja u isto vrijeme. Odvojite stvarnost od mašte.

RAK

Popustljivost u kombinaciji s povećanim samopouzdanjem bit će potvrda da se vaši osobni odnosi razvijaju dobro. Nastavljate raditi predano i temeljito. Uproni ste, a rezultati su već vidljivi. To vas ispunjava. Provjerite krvnu sliku.

LAV

Vaša pozitivna ljubavna faza nastavlja se kroz ugodne razgovore i povećana kretanja među ljudima. Ako vam prigovore da niste dobro finiširali posao, ne uzimajte to k srcu. Sagledajte što se može popraviti. Bit ćete dobre volje.

DJEVICA

Humorom ćete pobjeđivati emotivne frustracije koje će danas biti malo jače nego neki dan. Izdržite. I dalje idete u bolje, ali vam je sve više naporno. Služite se znanjem, humorom i dosjetkama da si olakšate. Umor vas sustiže.

VAGA

Taman kad ste pomislili da ste na konju, uvidjet ćete da se još čvrsto držite magarca. Razmislite. Kamo god krenuli, svi će vas prihvaćati kao stabilnog suradnika s kojim treba proširiti suradnju. Čeka vas nesanica.

ŠKORPIJA

Držite se samo onog za što znate da je provjereno i stabilno. Sve ostalo može se promijeniti u djeliću sekunde. Niste sigurni što vam je činiti, pa ćete vjerojatno potražiti pomoć osobe koja je stručnija od vas. Jednostavno izdržite.

STRIJELAC

Osjećat ćete se vrlo sigurno u svojim osobnim odnosima. Oni koji su još sami imat će petlje i učinit će nešto hrabro u svojim osvajanjima. Zanemarit ćete sitnice i dopustiti sebi malo ležerniji tempo rada. No to će potrajati samo danas. Bit ćete radosni i mirni.

JARAC

Vaša ljubaznost pokazat će se kao izvještačena jer se ispod nje kriju interesi da zavladate drugom stranom. Uz pomoć drugih vi možete krenuti u nova poslovna poduzimanja. Sami malo možete napraviti. Nasmijat ćete se.

VODENJAK

Opet ćete biti ona stara zavodljiva ličnost koja žari i pali gdje god se nađe. Privlačit ćete pažnju mnogih. Prema vašim zamislima mogao bi se pokrenuti jedan projekt, no u svemu tome ima i dosta zabluda. Pripazite na grlo.

RIBE

Povezanost s društvom i prijateljima danas će vam biti važniji nego veza s voljenom osobom. Noviteti koji se pojavljuju na vašem radnom mjestu uznemirit će duhove koji su vam radili o glavi ili iza leđa. Prebrojte kalorije.

Izvor: ehoroskop.net