Dnevni horoskop: Vage se danas izuzetno zabavljaju, Jarčevi uz pomoć prijatelja nalaze put do srca voljene osobe

OVAN

Zadovoljni ste svojim trenutnim odnosom s osobom do koje vam je stalo. Nalazite mnogo zajedničkih interesa. Malo je toga što vas sada može zaustaviti. Svladali ste sve lekcije i možete vi iste održati drugima. Budite ono što jeste.

BIK

Male nestabilnosti u odnosu s voljenom sobom bit će povezane s temom dominacije. Brzo ćete se usaglasiti. Činit će se da ste daleko zreliji od svojih šefova. Ako treba, taktično ih posavjetujte šta i kako dalje. Pijte više vode.

BLIZANCI

Najbolje ćete se osjećati ako ne prihvaćate, ali ni ne tražite ništa obvezujuće u osobnim odnosima. Danas će vjerojatno oslabiti koncentracija za ozbiljnije zadatke. Oni čiji je posao ležeran proći će dobro. Ostali neka paze. Naspavajte se.

RAK

Danas bi obitelj iz koje potječete mogla od vas zahtijevati mali angažman. Partner će vas razumjeti. Najbolje ćete se iskazati u korespondenciji i saradnji s drugima. Oni koji uče također će biti uspješni. Samo nemojte žuriti.

LAV

Rado ćete sve dijeliti s drugima, pa tako i sa svojom najdražom osobom. Danas se nećete odvajati. Pohvale vam gode i potiču vas na daljnja poduzimanja. Istovremeno drugi traže pomoć od vas. Pomozite svojim znanjem.

DJEVICA

Ponašat ćete se zagonetno i na taj način privlačiti drugu stranu. Ipak, radi se o pravom blefu. Glumite tajanstvenost. Ulazite u novu poslovnu fazu kad će sve teći opuštenije. Spremni ste otvoreno sarađivati sa svima. Nježni snovi.

VAGA

Mnogi će se i danas jako dobro zabavljati, a oni koji su zaljubljeni istinski će uživati. Bit ćete zadovoljni. Ono što radite vama se čini lako i nezahtjevno, no to isto ne misle i drugi oko vas. Uputite ih. Nema potrebe za žurbom.

ŠKORPIJA

Pred vama je dan u kojem ne samo da ćete biti zabavni, nego ćete i ljubaznim stavom i ponašanjem pridobivati sve oko sebe. Uspjet ćete se dogovoriti oko svega jer nećete biti kruti, a i druga strana imat će opušten stav. Prošetajte.

STRIJELAC

Pokušat ćete zanemariti brige i usredotočiti se na ono pozitivno što postoji u vašem odnosu. Ne izmišljajte čudne izgovore kako bi izbjegli odgovornost. Ona je za vas velika prilika. Prihvatite izazov. Budite zreliji.

JARAC

Uz pomoć dobrih prijatelja vi ćete naći put kako ponovno osvojiti srce voljene osobe. Osjećate da vam je na poslu sve napornije jer su zahtjevi veći, a tu je i pritisak koji se pojačava. Priuštite sebi redovne stanke.

VODOLIJA

Zamišljat ćete se u nekoj drugoj ulozi od ove koju sad živite. Najradije biste pobjegli, ali nemate kud. Neki će danas uzeti mali predah kako bi sabrali misli i doveli se u red. Oni koji rade, neka se drže zadanog. Ne idite preko svojih granica.

RIBE

U drugom dijelu dana bit ćete spremni na razne ludosti kojim ćete zbunjivati voljenu osobu. Ne insistirajte da bude po vašem jer vas neće razumjeti. Odradite ono što trebate i budite strpljivi. Mali duševni nemiri.

Izvor: ehoroskop.net