Italijani nakon Eurosonga: Šokirani smo! Nismo uzimali kokain

Italijanski bend Maneskin nakon što je pobijedio na 65. Eurosongu u Rotterdamu, počelo se spekulisati da je frontmen ove grupe Daminamo David koristio opijate dok je trajalo bodovanje.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Gledatelji su primijetili da je pjevač Damiano pognuo glavu nad stolom i počeli su stizati komentari kako nešto ‘vuče’, te aludirali na kokain.

Stvarno smo šokirani da neki ljudi govore kako se Damiano drogirao. Mi smo zaista protiv droga i nismo nikada šmrkali kokain. Spremni smo se testirati jer nemamo ništa za sakriti. Mi smo tu da bi svirali svoju glazbu i sretni smo zbog pobjede na Eurosongu. Želimo zahvaliti svima koji nas podržavaju! Rock ‘n’ Roll neće nikada umrijeti, volimo vas!“, poručili su iz grupe.

Foto: Instagram/ @maneskinofficial
Foto: Instagram/ @maneskinofficial

Pjevačje dao izjavu novinarima gdje je detaljnije opisao šta se zapravo dogodilo.

Gitarist Thomas Raggi je slomio staklo… To je bilo staklo. Molim vas, nemojte me to pitati. Ne drogiram se. Nikakav kokain, molim vas… Nemojte to govoriti“, rekao je Damiano.

Podsjećamo, glasovima publike sinoć je pobjedu odnijela Italija na Eurosongu, a srpske predstavnice, grupa “Hurricane”, je sa pjesmom “Loco, loco” osvojila 15. mjesto.