Kladioničar iz Liverpoola, uplatio samo jedan euro, pogodio sedam susreta i dobio 413.000 eura

Neimenovani kladioničar iz Liverpoola proteklog vikenda dobio je nevjerovatnih 431.000 eura, pogodio je sedam susreta, a uložio je samo jedan euro.

Na njegovom tiketu su se našle utakmice u Engleskoj, Italiji, Portugalu i Švedskoj, a u meču između Sportinga iz Lisabona i Nacionala, pogodio je tačan rezultat 2:0.

Bilo je jako uzbudljivo u tom susretu, jer sedam minuta prije kraja nije bilo pogodaka, a Sporting je drugi gol postigao u drugoj minuti sudijske nadoknade.

U duelu Intera i Crotonea desila se slična situacija, u kojem je ekipa Antonija Contea postigla drugi pogodak u 92. minuti za konačnih 2:0.

Kako je i sam priznao, nekoliko noći nije spavao i opisao je kako je sve izgledalo.

Nakon što sam pogodio prva dva rezultata shvatio sam da sam još uvijek u ‘igri’ i počeo sam pratiti ostale mečeve. Nije bilo lako pratiti rezultate iz cijele Evrope i postajao sam sve nervozniji“, kazao je za Liverpool Echo.

Bilo je kasnih golova u nekoliko utakmica, što je samo povećalo nervozu, a kada sam pogodio i sedmi meč, nisam mogao vjerovati. Čak i kada sam provjerio rezultate s osobljem u trgovini i oni su potvrdili da je to dobitna opklada, nakon čega sam se morao uštinuti. Nekoliko noći nisam mogao spavati, a čak i sada teško spavam. Ovo je iznos koji mijenja život, jer nikada nisam mogao zamisliti da ću osvojiti toliko novca“, kazao je sretni dobitnik.