Mjesečni horoskop za maj: Velike ljubavi su na pomolu

OVAN

Pred vama je mjesec istraživanja i inventura. Imat ćete i prilika za izlaske i zabave, ali ćete na njima biti pomalo odsutni duhom. U takvim okolnostima zabavljat ćete se napola. Neki bi mogli osjetiti iskušenje tajne ljubavi. Na poslu će također biti zanimljivo zbog niza raznih tema. Imat ćete priliku pookazati koliko ste kreativni.

BIK

Mjesec pred vama bit će zanimljiv jer ćete se baviti svime pomalo. Vaš angažman na poslu zahtijevat će više izražajnosti, te preznetaciju vlastitih ideja. Također ćete se baviti financijama. Imat ćete podršku uglednih ljudi. Osobni odnosi bit će dobri. Oni koji su još sami također će lako sklapati poznanstva. Dobro ćete komunicirati.

BLIZANCI

Ovaj mjesec bit će pomalo šaren. S jedne strane otvarat će vam se nove i zanimljive mogućnosti kako u poslu, tako i u ljubavi, no s druge strane, nedostatak energije i prave inicijative učinit će da od svega iskoristite tek jedan dio. Uz dobar plan i ekonomiziranje sa svojim snagama možda ćete uspjeti učiniti i više.

RAK

Ništa vas neće zaustavljati na putu ka vašem cilju. Bit ćete puni samopouzdanja cijeli ovaj mjesec, a imat ćete i sasvim dovoljno snage da sve zamišljeno provedete u djelo. Stoga će mnogi stvoriti temelje za daljnji razvoj posla. Osobni odnosi bit će kvalitetni, a mnogi će gledati da učvrste postojeću vezu.

LAV

Bogat društveni život i veselje bit će obilježja ovog mjeseca. Mnogi će izlaziti više nego inače, dobro će se zabavljati, a većina će osvježiti svoj erotski život. Oni koji već jesu u vezama prolazit će pravu malu renesansu. Povremeno ćete na poslu pokazivvti borbenost koja vam nije uvijek svojstvena, ali će ista donositi razultate.

DJEVICA

Poslužit ćete se posebnim riječima kako bi zaveli osobu koja vam je draga. Nije isključeno da to bude na putovanju. Cijeli mjesec vi ćete biti posvećeni drugoj strani u vezi. Od vas će se očekivati potezi o kojim ćete dugo razmišljati. Analize ponekad neće imati kraja. Pokušajte se više osloniti na spontanost slušajući svoj unutrašnji glas.

VAGA

Snaga vas neće napuštati tokom većine ovog mjeseca, ali ćete na mnogim poljima biti izloženi blokadama. Prepreke ćete nadilaziti upronošću. Poremeno ćete imati i moralne dvojbe. Bit će to zahtjevan mjesec. Ipak, vaš duh i snaga pomagat će vam da izdržite. Neki od kolega potražit će vaš savjet, pa im pomozite.

ŠKORPIJA

Mnogi će uložiti dosta energije kako bi učvrstili svoju vezu. Neki bi se mogli odlučiti i na službeno ozvaničenje. U poslu će doći do nepredviđenih problema s poslovnim partnerima, ali ćete uz malo truda sve riješiti uspješno. Sustavne promjene koje su odnedavno uvedene zaživjet će na kvalitetan način, a i vi ste dio njih.

STRIJELAC

Oko vas će se cijeli mjesec motati jako mnogo ljudi, pa ako ste još sami, eto prilike da nekog upoznate. Komunikacija će biti živa i kontinuirana, a vi aktivni. U poslu ćete najradije raditi samostalno ili od kuće. Neće biti loše, no ako planirate poslovna putovanja, dobro se pripremite, jer su moguće peripetije.

JARAC

Izlaze na vidjelo plodovi vašeg truda. Bit će i onih koji će vas prozivati, ali vi ćete iznijeti jake argumente. Oslonite se na ljude od povjerenja, ali istovremeno budite i oprezni. Proljeće u vama budi maštu i mnogi će sanjati o idealnoj ljubavi. Neki će s voljenom osobom doživjeti vrlo intimističke trenutke za pamćenje.

VODOLIJA

Stalno će vam se činiti da je potreban samo još jedna mali korak pa da stignete tamo gdje ste oduvijek željeli. Problem će biti niz nemira i stresova koji prate sve to. Najbolje je shvatiti da smo svi povezani i da moramo prihvaćati jedni druge. Nametanje i bahatost nikamo ne vode. Taština je loš saveznik. Razmislite o sebi.

RIBE

Većinu mjeseca bit ćete puni energije i potrebe da poduzmete još više. Imat ćete jasan stav i cilj, pa bi bilo šteta da ne odradite sve što možete. Malo je onih koji će se odmarati, a ako to i učine, na godišnjem će biti aktivni. Osobni odnosi razvijat će se dobro sve do sredine mjeseca. Drugi dio mjeseca donosi malu distancu u ljubavi.

Izvor: ehoroskop.net