Dnevni horoskop: Lavovi osjećajniji nego inače, Vage razmišljaju da jednu ljubavnu fazu privedu kraju

OVAN

Oni u stabilnim vezama danas će poraditi na svom erotskom životu i tako se nastojati opet zbližiti s partnerom. Mali tekući poslovi razvijaju se dobro, a danas vas promatraju osobe koje bi željele uložiti sredstva u ono što radite. Pokušajte se naspavati.

BIK

Vraćate romantiku u svoju vezu. Partner je oduševljen. Neki to čine putem fine večere. Udvarači udvaraju. Prihvatit ćete svaki posao i biti zahvalni što je tako. Postajete svjesni da ste sretnik kojem se nešto nudi. Male brige.

BLIZANCI

Osjećat ćete se kao da ste u out-u, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Ne dajte da drugi manipuliraju vama. Čak i kad vam upute slatke riječi, ne zaboravite koji su kriteriji profesionalnosti. Potražite humoristične sadržaje.

RAK

Danas biste svojoj najdražoj osobi mogli ispričati cijeli jedan roman. Pazite da se zaustavite na vrijeme. Neki će poći na malo poslovno putovanje gdje će naići na dobru priliku za proširenje djelatnosti kojom se bave. Pretjerivanje u konzumacijama.

LAV

Vjerojatno ćete danas biti osjećajniji više nego inače, pa ćete pokazati svoju ranjivu crtu. Ipak, ne budite patetični. Vaši nadređeni danas bi mogli pokazati svoju naklonost prema vama, a taj stav će vas pomalo iznenaditi. Dan je stvoren za lijepe stvari.

DJEVICA

Bez obzira što u vašim odnosima vlada mala distanca, današnji dan donijet će vam nova poboljšanja i romantiku. Nikome ništa ne zamjerate, ali s lakoćom detektirate zavidnike. Znate ih, ali ne obraćate pažnju na njih. Imate pametnijeg posla. Imate snage za dvoje.

VAGA

Razmišljat ćete o tome da jednu ljubavnu fazu privedete kraju, te da okrenete novi list. Zasad ćete samo razmišljati. Danas će napokon sazrijeti uvjeti za jednu poslovnu suradnju, a i vi sami iz toga ćete nešto naučiti. Osluškujte druge.

ŠKORPIJA

Vaša intuicija danas će vas ispravno voditi i govoriti vam da li krenuti ili stati. Oslonite se na nju. Učinit ćete ono što morate, jer se od vas očekuje da igrate po pravilima igre. To ne znači da gubite nešto svoje. Nemojte se stalno provlačiti.

STRIJELAC

Sanjat ćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj se sada nalazite. Danas ćete vjerojatno biti pohvaljeni i to će vam izmamiti osmijeh na lice. Radit ćete još bolje. Vaše samopouzdanje raste.

JARAC

Osjećaj da će sve biti dobro navodit će vas na veću otvorenost u osobnim odnosima, a onda će doći i do poboljšanja. Vjerojatno ćete proširiti suradnju s mladim suradnicima na poslu. Ona će biti konstruktivna, a vi poticajni. Bit ćete bistri u svemu što radite.

VODENJAK

Oni u vezama dogovorit će se oko nekih zajedničkih navika, a oni koji žive zajedno postavit će pravila. Ako ste čekali posao, nove radne uvjete ili slično, danas će stvari sazrijeti za nešto takvo. Oslobodite se nezdravih navika.

RIBE

Oni koji su u stabilnim vezama danas imaju šanse poboljšati svoj odnos putem seksualnosti. Na žalost, ne možete ništa preskočiti li zaobići. Utvrdite jasna pravila poslovanja, pa će biti lakše. Odmaknite se od svega.

Izvor: ehoroskop.net