Donosimo vam četri koraka kako da nekoga pozovete van nakon što je nedavno izašao/la iz veze

Je li vaša simpatija nedavno prošla kroz loš prekid i jedva čekate da ih pozovete? Evo kako biste to trebali učiniti bez povrede njihovih osjećaja.

Kad je neko nedavno prekinuo, može biti prilično teško nekako ga pozvati ako ste zainteresirani za njega. Oni prolaze kroz tešku fazu i zato im treba vremena da se izliječe i vrate u igru ​​zabavljanja.

Iako bi im moglo biti korisno kad im pružite rame za plakanje, ponekad to mogu uzeti na pogrešan način i uvrijediti se. Dakle, imamo za vas četri načina na koja možete nekoga pozvati nakon što je upravo prekinuo.

Slušajte

Dajte im vremena da ozdrave. Nakon prekida trebao bi im netko kome mogu vjerovati i povjeriti mu se. Pružite im rame i strpljivo ih slušajte.

Vodite ih sa prijateljima

Da biste ih izveli, nemojte ih direktno zvati na spoj. Umjesto toga, izvedite ih na neobavezni izlet sa svojim prijateljima i procijenite njihove reakcije kako biste znali jesu li spremni za spoj.

Budite strpljivi

Ne žurite ih da se zabavljaju s vama. Budite strpljivi i shvatite da prolaze kroz tešku fazu. Pustite ih da se pravilno izliječe prije nego što ih pozovete.

Pošaljite im poruke

Ako želite iskazati svoje zanimanje za njih na suptilan način, najbolje je da im pošaljete poruke. Pošaljite im lagano koketni tekst kako biste ih obavijestili da vas zanimaju i vidjeli kako će reagirati na njih, piše PinkVilla.