Kim Kardashian osjeća se kao “gubitnik” zbog razdvajanja s Kanyeom Westom

Čini se da se kamere uvijek prebacuju na porodicu Kardashian-Jenner i sada imamo pogled iza kulisa prekida Kim Kardashian s Kanyeem Westom.

Rijaliti zvijezda je u februaru zatražila razvod od kontroverznog repera, a u isječku iz emisije “KUWTK” objavljenom u četvrtak prikazuje se kako Kardashian postaje prilično emotivna zbog podjele.

Tokom porodičnog putovanja na jezero Tahoe, posljednje za seriju kao popularni E! rijaliti se završava nakon 20 godina, Kardashian je viđena kako se žali na kolačiće ostavljene na stolu i govori kako želi ići u svoju sobu “i nikada ne izaći”.

Foto: Instagram/ @kimkardashian
Foto: Instagram/ @kimkardashian

Jedna od njenih sestara, Khloé Kardashian, objašnjava da se Kim “privatno borila za kamerama oko svoje veze” i “preusmjerava svoju tugu, bijes i frustraciju”.

Očigledno su se Westovi vodili “ovu veliku borbu” prije putovanja, a na drugim snimcima se vidi kako Kim Kardashian plače svojim sestrama Kourtney, Kendall i Kylie, govoreći: “Mislim da zaslužuje nekoga tko može podržati svaki njegov pokret“.

“Ne mogu to učiniti”, plače ona. “Trebao bi imati ženu koja podržava svaki njegov pokret, putuje s njim i čini sve, a ja ne mogu.”

Kardashian tada jeca da se osjeća kao “neuspjeh” i “gubitnik” zbog nemogućnosti pokretanja trećeg braka.

Prethodno je bila udata za muzičkog producenta Damona Thomasa i profesionalnog košarkaša Krisa Humphriesa.

Kardashian i West vjenčali su se na raskošnom vjenčanju u Italiji 2014. godine. Oni su roditelji četvero djece: kćerke North, koja je rođena 2013. godine, nakon čega je 2015. godine uslijedio sin po imenu Saint, zatim kćerka Chicago, 2018. godine, i sin Psalm 2019. godine, piše CNN.

Kim Kardashian i Kanye West dogovorili zajedničko skrbništvo nakon razvoda