Lavovi će biti laskavi da dođu do nečijeg srca, Strijelci bi mogli pretjerati u konzumiranju pića u društvu

OVAN

Mogli biste se malo dublje zamisliti o tome koliko vi dobivate u vezi, a koliko partner. Činit će vam se da tu ima razlike na vašu štetu. Nekom sa strane činit će se kao da vam je žlica upala u med. I bit će u pravu. Kroz druge vi se osvješćujete o tome. Vježbajte.

BIK

Bit ćete usredotočeni na svoje emocije, a očekivat ćete da vam drugi uzvrate ljubav. Oni neće biti toliko senzibilni kao vi. Oslanjat ćete se na svoje suradnike i njihovu naklonost. Uslužne profesije naprosoto će cvjetati. Ne žurite.

BLIZANCI

Poznanstvo s osobom koja nije iz vašeg podneblja moglo bi vam zagolicati maštu. Neki će pokazati svoju naklonost. Znat ćete prezentirati svoje zamisli tako da vas drugi slušaju sa zanimanjem i da vas većinom prihvate. Sad znate što želite.

RAK

Vaš privatni život je kvalitetan, a vi u njemu zadovoljni. Danas ste otvoreni za nove ljude i ideje. Sve će se vrtjeti oko drugih, a vi ćete to trebati prihvatiti. Povezat ćete se s novim i naprednim idejama. Bit ćete malo brbljavi.

LAV

Poslužit ćete se laskavim rječnikom kako bi osvojili nečije srce. Jednim djelom ćete uspjeti. Polako izlazi na vidjelo da ste vi u nekim pitanima stručniji od vaših nadređenih. Nemojte si zbog toga umisliti. Izbjegavajte kolače.

DJEVICA

Pred vama je dan u kom ćete imati posebna nadahnuća za ljubav i za svoje ideale u osobnim odnosima. Opet nećete biti sigurni što želite. Petljat ćete, doduše i uspješno, ali nedostajat će dosljednosti i prefekcionizma u radu. Bit će nervozica.

VAGA

U ljubavnim pitanima vi i dalje nemate briga. Oni u paru uživaju, a samci imaju petlje za udvaranja. Uspješni su. Bez obzira što i dalje trpite male stresove od strane nadređenih, danas ćete čak biti i protežirani. Kontradiktorno je, ali istinito. Treba vam više sna.

ŠKORPIJA

Vaši privatni odnosi razvijaju se povoljno po vas. Nemojte previše analizirati ni zahtijevati, dobro je i ovako. Bez obzira na mala podrivanja tipa stresa, danas ćete sve izazove rješavati s lakoćom, a u tome ćete i uživati. Pazite na svoj jelovnik.

STRIJELAC

U popodnevnim satima mogli biste pokazati zavidnu razinu konfuzije ili pretjerivanja u konzumacijama pića dok ste u društvu. Pazite. Povedite se za svojim znanjem i kreativnim idejama. Neće vas iznevjeriti, nego izvesti na pravi put. Saberite se.

JARAC

U osobnim odnosima danas bi moglo doći do zbližavanja i jačanja povjerenja. Okolnosti vam idu na ruku. Uživajte. U stanju ste izmisliti sve ono čega možda nema. To je dobro za kreativne profesije, ali za konkretne predvidive poslove nije. Bit će ispunjenih želja.

VODOLIJA

Danas ćete biti sretni u svom domu. Ako ste u paru, posvetit ćete se kućnim hobijima. Ako ste sami, nećete izlaziti. Protekcije koje možda očekujete vjerojatno će se izjaloviti. Treba se osloniti na vlastito znanje i trud. Čuvajte se virusa.

RIBE

Vaša najdraža osoba danas će biti posebno osjetljiva, a vi skloni da je nepromišljenim postupanjem povrijedite. Da bi raščistili zbrku koja se pojavila, trebate se poslužiti vlastotom intuicijom i svojim svježim idejama. Ne pričajte ako nema razloga.

Izvor: ehoroskop.net