Lepa Brena se oglasila nakon žurke povodom prodaje ‘Granda’

Lepa Brena i Saša Popović sinoć su napravili veliku proslavu povodom prodaje “Granda”, a pjevačica se sada oglasila tim povodom.

Brena je istakla da su imali potrebu da sa saradnicima i prijateljima obilježe više od dvije decenije uspješnog rada u “Grandu”.

“‘Grand’ je bio naše dijete koje smo gajili svi zajedno 23 godine. Stvorili smo ga našom kreativnošću, istrajnim i napornim radom i sa puno ljubavi. Naši zaposleni ljudi su dio tog tima i zaslužili su svojom odanošću i predanim radom da njima posvetimo jedno veče. Oni su sinoć bili naše zvijezde. Pjevali smo zajedno, malo plakali… bilo je veoma veselo i emotivno. Lajt motiv je bio – “Hvala, za sve ove godine“, rekla je Brena za “Blic” i dodala:

Bez obzira na to što smo prodali “Grand” uvijek ćemo biti dio te priče jer nas vežu ljudi, prijateljstva, uspomene. Mi počinjemo neke druge poslove, ali “Grand” ću smatrati našom kućom u kojoj smo uvijek dobrodošli“, kazala je Brena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Slavlje je sinoć održano u jednom prestoničkom restoranu, gdje su bili voditeljka Sanja Kužet, pjevačice Aleksandra Prijović i Milica Todorović, producent “Granda” Žika Jakšić, folker Aco Pejović, voditelj Voja Nedeljković, pjevačice Marija Šerifović i Džejla Ramović, pobjednik “Zvezda Granda” Mahir Mulalić, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović i mnogi drugi, piše Blic.

Naš ponos/ Mahir Mulalić je pobjednik ovogodišnje sezone Zvezde Granda