Mahir Mulalić najavio pobjednički koncert u svom rodnom gradu

Pobjednik ovogodišnje sezone najvećeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima Zvezde Granda, Mahir Mulalić najavio je pobjednički koncert u svom rodnom gradu Gračanici.

Kako je najavio na svom Facebook profilu, sa njim će nastupati veoma poznata lica kao što su: Marija Šerifović, Džejla Ramović, Mirza Selimović, Amel Ćurić i finalisti Zvezde Granda.

Ja sam presretan… Hvala vam dragi moji! Bez vas nista ne bi bilo moguće! Vidimo se na pobjedničkom koncertu 04.07 u Gračanici!!! Pjevamo zajedno sa : @serifovic @amelcuric @mirza.selimovic @dzejlaramovic i finalisti Zvezda Granda!!! Vidimo se!“, napisao je na svom Facebook profilu.

Podsjećamo, Mahir je u finalnom nastupu ukrstio glasove u duelu sa Isakom Šabanovićem iz Crne Gore, koji se, od početka istakao u takmičenju i važio za jednog od glavnih favorita. Nakon što su sabrani svi SMS glasovi, Mulalić je osvojio vrtoglavih 136.425 bodova.

Mahiru, čiji je mentor bila Marija Šerifović, statuu je uručio Saša Popović, također, dobio je i ključeve automobila Škoda Rapid.