Video/ Megan Fox u novom horror filmu Till Death

Popularna američka glumica Megan Fox pojavit će se u novom zastrašujućem horror filmu pod nazivom Till Death.

Emma (Megan Fox) zaglavila je u bajatom braku s Markom i iznenadila se kad je odvezao do njihove osamljene kućice na jezeru na romantično veče povodom njihove 10. godišnjice braka.

Ona se budi sa lisicama na rukama zavezana za svog mrtvog muža u sklopu bolesne osvete.  Ne mogavši se otkopčati, ona mora preživjeti jer ubojice stižu da završe svoj posao.

Megan Denise Fox rođena je 16. maja 1986. godine u Oak Ridgeu u državi Tennessee. Dramski i plesni trening započela je sa pet godina, a sa 10 godina preselila se u Port St. Lucie na Floridi gdje je nastavila trenirati i završila školu. Megan je počela glumiti i baviti se modelingom s 13 godina nakon što je 1999. osvojila nekoliko nagrada na Američkom kongresu za modelarstvo i talente u Hilton Headu, Južna Karolina.

Megan je debitirala na filmu kao Brianna Wallace u filmu Mary-Kate Olsen i Ashley Olsen, Holiday in the Sun (2001.).

Njene najpoznatije uloge su Mikaela Banes u Transformers (2007) i Transformers: Revenge of the Fallen (2009), te April O’Neil u filmu reboot Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) i njegovom nastavku Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016).