Ovo je pet načina kako se oporaviti od lošeg prekida

Ako ste neko ko je nedavno prošao kroz teški raskid, onda je ovo za vas.

Donosimo vam pet jednostavnih načina i savjeta kako se oporaviti od lošeg prekida i krenuti dalje.

Prihvatite stvarnost

Prvi korak je prihvatiti situaciju i ne živjeti u zabludi da će se jednog dana stvari popraviti i da će se vaš bivši/a vratiti. Prihvatite trenutnu situaciju i dajte si vremena da krenete dalje. Možete se otpustiti tek nakon što prihvatite da ta veza nikada neće uspjeti.

Ne bunite se

Ne bunite se protiv onoga što nije namijenjeno vama. Ako nije suđeno, vjerojatno je najbolje pustiti ga/je i ići dalje. Ne dopustite da vam prošlost uništi sadašnjost, jer se držite nečega što ionako ne bi trebalo trajati vječno.

Dajte mu/joj vremena

Vrijeme liječi sve. Dajte mu vremena i ne žurite ni sa čim. Nikada ne treba požuriti s njihovim osjećajima. Nemojte da zvuči da ste dobro čak i kad niste. Potrebno je vrijeme da se krene dalje i možete uzeti onoliko vremena koliko želite da ozdravite i vratite se.

Prigrli to

Prihvatite svaku emociju kroz koju prolazite. Ne zanemarujte svoja osjećanja. Biti ranjiv u ovoj fazi je normalno i ne morate uvijek pokazivati ​​oštru vanjštinu. U redu je da se topi. Prihvatite bol s kojom se nosite i obradite sve što proživljavate. Jednom kad dosegnete dno, ići ćete samo gore.

Distancirajte se od bivšeg/e

Tačno, najvažnije je odmah nakon prekida prekinuti sve komunikacije s bivšim. Nemojte doći u iskušenje da vratite SMS ili ih pijani birajte. To bi vam moglo dati privremeni osjećaj sreće, ali dugoročno će sve pokvariti, piše Pinkvilla.