Blizanci danas zrače samopouzdanjem, Vage će opet osjetiti “leptiriće u stomaku”

OVAN

Sve što se danas bude događalo donosit će vam samo nemir, frustracije i nova pitanja. Pokušajte ostati mirni i strpljivi. Izgledan je izdatak na koji niste računali ni vi ni vaši suradnici. Krpat ćete rupu snalazeći se u trenutku. Budite ponosi na svoja djela.

BIK

Skriveno ili otvoreno, vi ćete nastojati doći do ljubavi. U tome će vam pomoći vama bliski ljudi na koje uvijek možete računati. Kad se radi o poslovnim kontaktima i dogovorima bit ćete vrlo uspješni na sasvim neočekivan način. Proširite horizonte.

BLIZANCI

Ugodni ste za okolinu, cijene vas i vole, zračite samopouzdanjem. Sve su to dobitne kombinacije i za ljubav. Novac i komunikacije bit će glavna obilježja dana. Uglavnom ćete se dobro snalaziti. Čuvajte se propuha.

RAK

Navika je stvar koja može biti dobra ili loša. Nemojte se naviknuti na samoću jer će ovaj period proći. Danas bi se mogao dogoditi onaj “klik“ zato što ćete svojim utjecajem postaviti stvari na njihovo mjesto. U odličnoj ste formi.

LAV

Vjerovat ćete da ste na dobrom putu, ali će vaše reakcije biti nagle i nepromišljene. Kontrolirajte se i sve će biti dobro. U pitanjima stručnosti više neće biti nikakvih dvojbi i vi ćete djelovati profesionalno i u skladu sa svojim znanjem. Ponekad ste presigurni u sebe.

DJEVICA

Ako pokušate načeti jednu staru temu u odnosu s voljenom osobom, ona će vas malo unestabiliti, ali veza vam je i dalje vrlo dobra. Sve vas vuče da nekamo odete, ali iz svoje se kože ne može. Isto vrijedi i za radne zadatke koji su vam povjereni. Nastavite dalje.

VAGA

Izgledna je zajednička večera na kojoj ćete po tko zna koji put osjetiti da ljubav ide kroz želudac. Bit će vam lijepo. Sve što danas budete radili u sebi će sadržavati jasnu poruku da je vaš utjecaj neupitan. Rado će vas prihvaćati. Ekonomizirajte sa svojim snagama.

ŠKORPIJA

I dalje ćete raditi na učvršćivanju svoje veze i u njoj jednako uživati. Druga strana vam uzvraća ljubavlju i sreća je tu. Između posla i ljubavi birat ćete oboje. Danas je takav dan da ćete uspjeti spojiti jedno i drugo. Moguć je dolazak partnera na vaše radno mjesto. Okrenite se introspekciji.

STRIJELAC

Danas će vas vjerojatno okupirati jedan vaš prijatelj ili prijateljica koji će vas potaknuti na novu fazu osobnih odnosa. Oni koji se na poslu kreću danas će uživati u svakom trenutku. Ostali će imati potrebu za kretanjem i ojačat će kontakte. Zanimljiviji ste od većine drugih.

JARAC

Neki bi mogli sklopiti poznanstvo s osobom koja je zrelija od njih. Uputit će vam konstruktivnu kritiku. Osjećate da u vama raste plima ambicija i da možete sve više i sve bolje. Zbog toga znate da će i rezultati biti jednaki. Budite strpljivi.

VODOLIJA

Nepobitno je da ste vi velik zavodnik (zavodnica), a danas će se to opet pokazati na djelu. Bit ćete zadovoljni. Ono oko čega ste se nedavno porječkali danas će biti stavljeno u drugi plan. Nastavit ćete raditi kao da ničeg nije bilo. Bit ćete upleteni u mrežu ljudi.

RIBE

Ako niste zadovoljni kako stvari stoje, današanji dan dobar je za privremeno povlačenje u samoću. Mogući su manji problemi s mladim osobama na poslu. One će očekivati nešto drugo od realnosti, a neke će pokazati razmaženost. Doći će vaših pet minuta.

Izvor: ehoroskop.net