Foto: Sarajevska sehara

Dnevni horoskop: Odgovarat će vam pasivnost

Pred vama je još jedan pomalo frustrirajući dan.

OVAN (21.03.-20.04.)

Neki će danas biti skloni pomiješati maštu i stvarnost. Unatoč dobrim odnosima, njihove procjene neće biti realne. Puni ste elana i spremni za nova poduzimanja. Za ista se stvaraju stabilni uvjeti i to postaje sve jasnije. Upečatljivi snovi.

BIK (21.04.-20.05.)

Malo nezadovoljstvo bit će povezano s vašim sve većim ljubavnim ambicijama. Ipak ćete trebati ići korak po korak. Unoseći emocije u posao mogli biste učiniti nešto što se neće svidjeti vašim nedređenima. Nečistoća kože. Koristite kamilicu.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Pred vama je još jedan pomalo frustrirajući dan. Smanjite svoja ljubavna očekivanja i budite strpljivi. Jedan posao gotovo da će se razvodniti, ali zato je već na pomolu novi, bolji, veći. Upuštate se u to. Izdržite.

RAK (21.06.-20.07.)

Osjetljivost partnera povezana s vašim nerazumijevanjem ili čak grubošću učinit će i ovaj dan prilično zahtjevnim. Razum je ono što će vas odvesti naprijed i uz pomoć čega ćete nedvladati manje napetosti u poslu. Odmorite se popodne.

LAV (21.07.-21.08.)

Vaše ponašanje i danas će biti takvo da će vas osobe suprotnog spola rado prihvaćati u svoje društvo. Moguće je kraće poslovno putovanje u mjesto gdje ima vode. Bit ćete realni i dobro ćete se snaći. Male nervoze.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Bit ćete skloni idealizirati voljenu osobu i pripisati joj osobine koje ona realno uopće nema. Šefovi će vas navoditi na djelovanje gotovo šahovskim stilom, no vi ćete prozreti njihovu shemu. Budite ekonomični.

VAGA (23.09.-22.10.)

Uz dosta strpljenja, takta i diplomacije vi ćete nekako uspjeti udovoljiti partnerovima željama i svojoj duši. Podrška drugih bit će prisutna, ali i sve veći zahtjevi. Na vama je da uravnotežite mogućnosti. Ono što se mora, mora se.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Nastavit ćete istraživati nepoznato. Ako ste u duljoj vezi, partner će se pitati što je s vama. Budite pažljiviji. Inspiracija za umjetničke poteze bit će jaka. Predlagat ćete nešto sasvim nesvakidašnje. Poboljšanje.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Neki će se pretvoriti u prave pjesnike. Njihov stil izražavanja oborit će s nogu i najhladnije srce. Ni u čemu nemojte pretjerivati. Okolnosti će vam ići u prilog ako budete slijedili prirodu stvari. Ne inzistirajte na detaljima.

JARAC (22.12.-20.01.)

U onom što biste vi željeli vladat će prilična zbrka. Nećete biti jasni niti sami sebi, niti drugima. Ono što je krenulo, krenulo je, a na vama je da slijedite zacrtani pravac djlovanja bez mnogo komentara. Odgovarat će vam pasivnost.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Teško ćete udovoljavati svakodnevnim zahtjevima, dogovorima, rokovima. Prepustite se spontanosti u vezi. Oslanjajući se na druge mogli biste daleko stići. Međutim, ponekad je teško pristati na svaki kompromis. Provjeravajte rok namirnica.

RIBE (20.02.-20.03.)

Činit će vam se da što se vi više trudite, to stvari postaju sve gore. Obratite pažnju na spontanost. Teško ćete surađivati s drugima jer ćete stalno imati osjećaj da su grubi prema vama. Morate biti profesionalni. Čuvajte se prehlade.

Izvor: ehoroskop.net