Dnevni horoskop: Vi volite da je sve jasno, a događa se suprotno

Od grubosti vanjskog svijeta danas ćete bježati u svijet svoje mašte.

OVAN (21.03.-20.04.)

Bit ćete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mjerit će se vaše zasluge u poslu. Istovremeno vam dolaze sjajne ideje pune kreativnosti. Razmislite o svojoj prehrani.

BIK (21.04.-20.05.) 

Iako nećete biti previše otvoreni za ljubav, ipak ćete pokazati dobru dozu društvenosti i komunikacije. Svojim znanjem uspjet ćete se nametnuti i pobijediti protivnike koji su imali drukčija mišljenja. Pogledajte da li stojite s nogama na zemlji.

BLIZANCI (21.05.-20.06.) 

Mnogi će se zateći na kavi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek poslije shvatiti da tu ima i nešto više. Danas bi mogli dobro raditi umjetnici među vama. Ostali će imati prepreke, ne u idejama, nego u realizacijama. Ne rasipajte svoje snage.

RAK (21.06.-20.07.)

Od grubosti vanjskog svijeta danas ćete bježati u svijet svoje mašte. Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. Na sastancima će doći do petljavina koje će vas iznutra živcirati. Vi volite da je sve jasno, a događa se suprotno. Oslobodite se svakog pritiska.

LAV (21.07.-21.08.)

Danas ćete teško ostvariti bilo kakvu ravnotežu u osobnim odnosima. Najbolje će proći oni koji su sami. Danas bi vam mogle pasti na pamet neobične financijske ideje. Neki će zarađivati i na crno. Kašalj.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Bit ćete osjetljivi i s velikom potrebom da vas netko prigrli. Ako te u vezi, dobro je, ali ako ste sami, mučit će vas čežnje. Ako vam danas predlože jednu financijsku kombinaciju povezanu s ulaganjem, morate raščistiti svaki detalj u vezi istog. Oprezno s medikamentima.

VAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete iznimno maštoviti u ljubavnom životu. Upsjet ćete oplemeniti svoj odnos s voljenom osobom na najbolji mogući način. Moguć je financijski izdatak za koji ćete misliti da se mogao izbjeći, odnosno da nije potreban. Provjeravajte rok namirnica.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Vaš ljubavi život danas će imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Napetosti na poslu rezultat su novih ambicija vaših šefova. Na vama je da se prilagođavate. Osjetljivost živaca.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Moguće je da ćete svojom ljubavlju pomalo gušiti partnera. Dopustite muj (joj) nešto više kretanja. U kreativnim i umjetničkim poslovima danas ćete biti uspješni. Ostale djelatnosti tražit će više smisla za realnost. Ni umor vas ne zaustavlja.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ako pokušate stati na kraj svemu što vas smeta, opet nećete postići mir. Pametnije je povući se i pričekati. Nekima vaše zasluge u poslu neće biti potpuno jasne, pa ćete se mrati malo više dokazati. Bit ćete kreativni i uspješni. Naspavajte se.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Mašta će vam danas raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi vidjeti nešto što ona uopće nije. Moguće su nerealne procjene. U poslovnim pregovorima i na sastancima oslonit ćete se na svoju kreativnost i tako naći zajednički jezik s drugima. Prolazni pad imuniteta.

RIBE (20.02.-20.03.)

Neki će danas doživjeti posebno nadahnuće za ljubav. Također će biti skloni idelaizirati voljenu osobu. Vaši šefovi vući će na jednu, a vi na drugu stranu. Ipak, ne radi se o sukobu, nego o različitim metodama do istog cilja. Smanjite slatko u prehrani.

Izvor: ehoroskop.net