Anne Hathaway oduševila fanove: Treći dio filma “Princezini dnevnici” je spreman za snimanje

Anne Hathaway je svojom izjavom da je završen scenario za film “Princezini dnevnici: Zaljubljena princeza”, oduševila brojne fanove.

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma

Bajkovitu priču o običnoj tinejdžerici koja odjednom postaje princeza, mnogi filmoljupci znaju pod nazivom ‘Princezini dnevnici’. Snimljeni u dva nastavka, proslavili su američku glumicu Anne Hathaway  koja je u trenutku emitiranja prvog nastavka imala samo 18 godina.

Filmska ekranizacija snimljena je po knjigama autorice Meg Cabot te dolazi u šest nastavka. Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma.

“Svi želimo snimati treći nastavak filma – od mene, Julie Andrews  i redateljice Debre Martin Chase . Stvarno svi želimo da se to dogodi. Radi se o tome da ne želimo početi sa snimanjem dok sve ne bude savršeno, jer su prva dva dijela savršena i takvih im se pamti” – izjavila je Hathaway u emisiji ‘Watch What Happens Live’.

Anne poznata kao velika humanitarka koja se bori za prava žena, UN-ova je ambasadorica, a pripale su joj i mnoge filmske nagrada. Vjenčala se 2012. za Adama Shulmana , s kojim ima sina Jonathana.

Nedavno je ‘otvorila dušu’. Priznala je da se prije tri mjeseca u potpunosti odrekla alkohola, a prije je puno pila, gotovo svaki dan. Nije se opijala do mjere da ne može odraditi posao niti je pijana dolazila na snimanje.