Blizanci inspiraciju za ljubav pronalaze u filmovima i serijama, Vage u iskušenjima o dominaciji nad partnerom

OVAN

Kombinirat ćete otvorene i zatvorene (čitaj tajne) tehnike zavođenja. Bit ćete uspješni u obje varijante. Ceremonije vas umaraju, a ako baš danas jednu od njih trebate odraditi, učinit ćete to s humorom. Neki će se i zabaviti. Ostanite sabrani.

BIK

Vjerojatno ćete se potpuno usredotočiti na svoju bolju polovicu. Vaš odnos i veza sazrijevaju. Ništa ne želite prepustiti slučaju, ali to oduzima onu spontanost iz koje se rađaju svježe ideje. Nađite ravnotežu i naspavajte se.

BLIZANCI

Inspiraciju za ljubav nalazit ćete u filmovima, na zabavama ili u romanima. Neki će pokazati svoju romantičnu stranu. Shvatili ste što vam je cilj, svrha i zadatak, pa sad u miru možete razrađivati buduće poslovne planove. Sve je pod kontrolom.

RAK

Tokom današnjeg dana vjerojatno ćete dublje promišljati o sebi i svojim osjećajima. Bit ćete nadahnuti. Ono što vi sada razvijate i gradite, sigurno je i vjerojatno će se razviti u dugoročan posao. Samo nastavite. Dinamični snovi.

LAV

Možda će vas umoriti osobe iz vaše obitljske sredine, pa ćete čas biti s njima, a čas s nekim neopterećujućim poznanicima. Oni koji rade u laboratorijima, bolnicama, institucijama zatvorenog tipa ili slično, dobit će velike poticaje ili rezultate. Ograničite konzumacije.

DJEVICA

Vjerojatno ćete dobiti zanimljiv poziv za izlazak i druženje koje obećava. Nemojte ga zanemariti. Poslovi s komunikacijama ići će vam danas dobro. Jedino je važno da se trudite biti što jasniji i da ne žurite. Budite prirodni.

VAGA

Doći ćete u staro iskušenje dominacije u osobnim vezama. Nadvladajte ga jer je šteta da ovako lijep odnos kvarite svojim slabostima. Vaši rezultati isplivat će na vidjelo, a vaš će ponos porasti. Nastavit ćete graditi započeto i tome se veseliti. Budite zahvalni za ono što imate.

ŠKORPIJA

Danas je dan kad ćete se više kretati među ljudima. Oni koji su još sami imat će priliku sretati nova lica. Bit ćete popularni. Za svaki vaš dobar poslovi potez bit ćete pohvaljeni, a neki i promaknuti. Imat ćete jaku motivaciju za dalje. Birajte zdrave namirnice.

STRIJELAC

Kulminacija povezanosti s prijateljima donijet će sreću u vaš život, a također će poboljšati i osobne odnose. Uslijedit će dan iznimno dobrih finacijskih prilika gdje treba povući pametan potez kako bi se osigurao posao krupnije zarade. Konac djelo krasi.

JARAC

Vaša najdraža osoba polako se vraća u normalu i vi se veselite zajedničkom izlasku na zanimljivo mjesto. Vas gotovo ništa ne može skrenuti s vašeg puta koji ste si zacrtali. Danas ćete u njega dodati malo šarma, te se uspješno poslužiti istim i u poslu. Odmorite se.

VODOLIJA

Zaključit ćete da je vrijeme da drugima pokažete kako se volite ili da ozvaničite svoju vezu. Neki će to samo poželjeti. Većina će prepoznati ne samo vaše znanje i trud, nego i sposobnost da otvarate nova poglavlja u poslu. Vi sad živite uredno.

RIBE

Vi ćete pokušavati poboljšavati svoje osobne odnose ili ako ste još sami, uspostavljati nove, ali to će ići čas gore, čas dolje. Računajte na to. Svi koji rade iz sjene danas će dobiti dobar vjetar u leđa. Ostali će se baviti suptilnim vibracijama na poslu. Sve je više stvari na svom mjestu.