Foto/ Unionkomerc na Malti neprepoznatljiv: Otvorena nova dm prodavnica, mnoge pogodnosti za kupce

Unionkomerc na Malti koji je godinama propadao neprepoznatljiv je posljednjih dana, obzirom da je dm kompanija otvorila svoju novu poslovnicu te znatno uredila izgled ove zgrade.

Već od jutarnjih sati prvi posjetitelji novootvorene dm prodavnice mogli su uživati u ugodnoj kupovini željenih proizvoda iz bogatog dm asortimana, koji uključuje proizvode za njegu i ljepotu, bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane.

Mnoge pogodnosti za kupce

Povodom početka rada nove dm prodavnice, kupci će moći uživati u atraktivnoj ponudi proizvoda svjetskih brendova kao i dm robnih marki uz UVIJEKPOVOLJNO cijene kao i popuste na ukupnu kupovinu od 15 posto.

Foto: N. M./ Sarajevska sehara
Foto: N. M./ Sarajevska sehara

Na dan otvorenja kupce očekuje mali znak pažnje za kupovinu, a u periodu od 19.8. do 21.8.2021. 15% popusta na ukupnu kupovinu, ceker za svaku kupovinu i dm peškir za kupovinu u vrijednosti od 70 KM ili više.

Radno vrijeme nove dm prodavnice u Sarajevu je od ponedjeljka do subote, od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.

Otvorenju prisustvovao i načelnik Hasan Tanović

Otvaranje nove poslovnice, dm je obilježio sa zajednicom u kojoj posluje. Tim povodom, načelnik Općine Novo Sarajevo Hasan Tanović družio se sa sugrađanima i kupcima u novootvorenoj poslovnici, te je zajedno sa Edisom Lačić, regionalnom menadžericom dm-a, uručio ček donacije Udruženju porodica djece i osoba s poteškoćama u razvoju “Dajte nam šansu” u iznosu od 5.000 KM.

Foto: N. M./ Sarajevska sehara
Foto: N. M./ Sarajevska sehara

Udruženje, koje postoji deceniju, a u čijem okrilju od 2014. djeluju i dva Servis centra korisnicima pruža besplatne usluge informisanja, pravne i psihološke podrške te boravka djece uz različite aktivnosti unutar prostorija Udruženja. U svojoj bazi trenutno broji 780 porodica, a taj broj, kako kažu, svakim danom raste.

Nagradna igra

Do 2.9.2021. kupci će moći učestvovati i u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Foto: N. M./ Sarajevska sehara
Foto: N. M./ Sarajevska sehara

Prva nagrada je Indesit mašina za pranje i sušenje veša i dm poklon paket, druga nagrada je Bosch multipraktik i dm poklon paket, a kao treću nagradu dm je pripremio 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.