Ovnovi izbjegavaju samoću, Jarčevi taktiziraju da pridobiju partnera

OVAN 

Gdje god se zatekli, vi ćete tražiti društvo jer vam samoća trenutačno ne odgovara. Jednostavno ćete sami prilaziti drugima. Oni koji se bave nekom vrstom istraživanja danas će dobiti  rješenja ili ono što traže. Bit će to posebna razmišljanja. Budite otvoreni za sve opcije.

BIK

Bit ćete spremni na dobru zabavu, ali i na izolaciju u paru u društvu osobe do koje vam je stalo. Kombinovat ćete. Zanimljivo poslovno putovanje na kojem bi mogla zaživjeti jedna sasvim nova ideja. Terapije daju rezultate.

BLIZANCI

Vaši prijatelji danas će se vjerojatno napiti ili pretjerati u svom ponašanju. Mogli bi vam čak ići i na živce. Možete računati na neke male povlastice, ali to ne znači da se možete opustiti i živjeti na staroj slavi. Izdržite.

RAK

U komunikaciji s osobama suprotnog spola danas biste mogli biti brutalno iskreni, ali to će vam pomoći i da nekog pridobijete. Osim što ćete biti na usluzi čak i tamo gdje to nije potrebno, smatrat ćete da vam pripada više od onog što zarađujete. Vi ste dobro.

LAV

Trebat će malo diplomatije da vi i voljena osoba usaglasite stavove na koji ćete način uživati. Trebate se osloniti na konkretne rezultate koji su opipljivi. Samo tako možete nastaviti dalje. Nemojte se napiti.

DJEVICA

Dvoumiti ćete se oko jednog personalnog odnosa. Nedostajat će vam pravi motivi ili samopouzdanje. Razmislite. Niste svjesni svojih grešaka. Potrebno je provjeriti ono što ste radili, kako ste postavili stvari i gdje je zapelo. Imate razloga i za radost i za tugu.

VAGA

Osim što ćete i dalje nalaziti niz razloga za žaljenje, ništa što kažete neće dati rezultate. Zaustavite se.
Dovoljan je samo jedan mali znak, pa da vas razvuku kao gumu. Skupite svoje snage i naučite reći ne kada treba. Povedite se za svojim znanjem.

ŠKORPIJA

Mnogi će se potpuno otvoriti i povjeriti prijatelju (prijateljici) i tako doživjeti olakšanje i oslonoac. Malo više pažnje posvetite načinu na koji zarađujete novac. Tu ćete smišljati nešto sasvim novo.
Jednake mjere trebaju svima.

STRIJELAC

U popodnevnim satima vaša najdraža osoba prestat će ponavljati svoje zahtjeve i spustit će se na zemlju. Nećete biti potpuno zadovoljni finansijskim stanjem, a u isto vrijeme bit ćete skloni trošenju. Provjerite krvnu sliku.

JARAC

Taktizirat ćete kako bi pridobili drugu stranu. Bit ćete više manje uspješni, ali ne zanosite se previše. Izuzetno je upečatljivo poslovno putovanje ili sastanak na kom se neće birati riječi. Mnogima je voda došla do grla. Ne uspoređujte se s drugima.

VODOLIJA

Neki će se pitati da li se radi o prijateljstvu ili o nečem višem. Još neće znati na čemu su, pa neka se strpe. Preuveličavanje vaših zasluga u poslu nije rijetkost. Pokušajte se spustiti na zemlju i biti skromniji i realniji.
Možete predlagati svoje ideje.

RIBE
Dobar dio dana provest ćete razmatrajući svoje prioritete u ljubavnom životu. Bit će tu nekih taktiziranja. Bit ćete kooperativni, iako se nećete baš u svemu složiti sa saradnicima. Ali, ovaj zreo pristup kasnije će donijeti rezultate. Nađite zlatnu sredinu.