Bikovi danas imaju jaku potrebu da budu s voljenom osobom, lijepim riječima Škorpije će danas otvoriti svaka vrata

OVAN

Kako dan bude odmicao, vi ćete postajati sve senzibilniji, pa su mogući posebni zahtjevi od vas prema voljenoj osobi. Smetat će vam svaka sitnica i u svemu ćete nalaziti razloga za prigovore. Fokusirajte se na pozitivno. U strahu su velike oči.

BIK

Oni koji su u vezama imat će jaku potrebu biti s voljenom osobom. Oni koji su sami bit će mučeni čežnjama. Danas ćete u poslu više koristiti maštu ili inuticiju, a manje ćete se držati pravila. Jednostavno ćete znati što treba. Izbjegavat ćete tjelesne napore.

BLIZANCI

Sve je više onih koji su zainteresirani za vas. Vaš šarm i zračenje zarazni su. Samci mogu birati koga žele. Pustit ćete neka se stvari razvijaju polako i tokom vremena jer vam posao trenutačno nije prioritet. Opet vas zanima alternativa.

RAK

Vaš ljubavni život razvija se dobro. Danas ćete malo više pažnje posvetiti voljenoj osobi. Vaši poslovni odnosi i suradnje danas će do vas zahtijevati malo više fleksibilnosti. Budite prilagodljivi.

LAV

Osim erotike kojoj jako pridajete značaj, u drugom dijelu dana ojačat će i intelektualna strana odnosa s partnerom. Nalazite se između više mogućnosti. Prisjetite se koji su vaši ciljevi i neka vam oni budu kriterij. Ne odustajte.

DJEVICA

Osmijesi, zanimljive priče, maštoviti prijedlozi – sve je to moguće u vašim privatnim odnosima danas. Sad shvaćate da ste povlačenjem nekih rezova učinili dobro i da vam je novi put potpuno otvoren. Veselite se.

VAGA

Zanemarit ćete ozbiljnost i prepustiti se pričama ili tračeraju. Jedna tema bit će suvišna, a partner će vam prigovoriti. Danas ćete si dopustiti mali luksuz ili ćete dio radnog vremena provesti ljenčareći. Bit ćete lakomisleni.

ŠKORPIJA

Lijepim riječima vi ćete otvoriti svaka vrata, pa i one osobe čije se srce sporije grije. Poslužite se kavalirskom metodom. Zadovoljni ste onim što ste postigli, no sad se postavlja pitanje što dalje? Na ovim temeljima možete graditi. Razmislite o novim ciljevima.

STRIJELAC

Morat ćete se bolje prilagođavati drugima, jer bez toga neće biti ni bliskosti ni ljubavi. Budite diplomat. Napokon uviđate što trebate učiniti kako bi napredovali u poslu. To što vam to teško pada samo je vaš problem. Potrudite se više.

JARAC

I dalje stoji da trebate biti maksimalno taktični i prilagodljivi. Oni koji su još sami neka puste drugoj strani da vodi. Trebalo bi zapeti, a vama se još uvijek ne da. Što dulje budete razvlačili, više će se zaostataka nakupiti. Disciplinirajte se.

VODOLIJA

Zabavljanje i ljubav i danas će vam biti prva stvar. Oni u vezama potpuno će se predati voljenoj osobi. Posao ćete odrađivati bez mnogo razmišljanja. Vaš angažaman bit će gotovo mehanički, ali vama će biti dobro. Naspavajte se.

RIBE

U vašoj vezi dolazi do izražaja zajedništvo i potreba da dijelite sve što imate. Bit će vam lijepo. Čini vam se kao da vam vaš posao postaje sve lakši i sve manje zahtjevan. Radi se o tome da ste vi sve jači. Budite otvoreni za sve ljude.

Izvor: ehoroskop.net