Nova aplikacija za dostavu svega što trebate: “Naruči” će se pobrinuti da vaša hrana, lijekovi i pokloni dođu na pravu adresu

Već uveliko u dobu pandemije, početkom Decembra 2020. godine osnovan je “Naruči”, bosanskohercegovačka startup platforma za dostavu i kupovinu hrane, namirnica, poklona, lijekova u Vašem gradu unutar par minuta.

Nakon više od godinu dana pandemije i periodičnog lockdown-a prisutan je i influx u potrebi ljudi za dostavom hrane s obzirom na uslove koji su zahtijevali socijalnu distancu, kao i nemogućnost normalnog rada restorana.

Posljedično, mladi tim iz Bosne i Hercegovine odlučio je kreirati domaći servis dostave hrane Naruči kroz svoju brzu dostavu olakšava da se riješite svakodnevne gužve u trgovini, odlaska u kupovinu radi samo jedne sitnice i bespotrebnog trošenja vremena. Revolucija odlaska u kupovinu je na par klikova od vas!

Dostava u najkraćem vremenu

Bilo da žurite na posao, dejt ili pak planirate zabavnu večeru za prijatelje, za nas je svaka minuta bitna. Naši lokalci kreću na vašu adresu odmah nakon preuzimanja narudžbe za koju ste se odlučili. Tu su u tren oka.

Shodno tome da živimo u digitalnom dobu, “Naruči” je kreirao najbolju metodu neprestane ažuriranosti za naše drage korisnike i partnere. U mogućnosti ste da u svakom trenutku imate uvid gdje se vaša narudžba nalazi i za koliko vremena je u vašim rukama.

Plaćajte digitalno ili prilikom preuzimanja

Želite izbjeći direktan kontakt s novcem? Plaćajte online!

Naruči Vam omogućava plaćanje gotovinom ili kreditnom karticom. Za koji god izbor plaćanja se odlučite, za nas to ne predstavlja problem.

Globalna osvješćenost

Svake godine Zemlja izgubi veliki dio svojih šuma, kako zbog požara, tako i zbog neodgovorne sječe. Jedan od najboljih načina da sačuvamo našu plavu planetu jeste da svako od nas u toku svog života posadi barem jedno drvo.

Za svakog novog korisnika aplikacije, Naruči sadi jedno drvo na prostorima Bosne i Hercegovine. Trenutno brojimo 132 zasađena stabla. Budi dio ove prelijepe priče, naruči i pomozi spasiti planetu.

Posjetite nas: https://narucidostava.com/

Skini aplikaciju

Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.naruci.mobile
IOS: https://apps.apple.com/ba/app/naruci/id1575572701?l=hr