Ovnovi se ni danas ne osjećaju najbolje u vezi, Škorpije imaju potrebu pokazati emocije

OVAN

Bez obzira što je vaša veza formalno u urednom stanju, ni danas se nećete osjećati najbolje u njoj. To je prolazno. Bit će vam teško sarađivati s drugima jer ćete se osjećati zakinuto. Najbolje će proći oni koji rade sami. Potražite sadržaje koje volite.

BIK

Većina vas osjetit će danas potrebu za domaćim kućnim životom u društvu voljene osobe. Ostajete kod kuće. Naći ćete zajednički jezik s onima s kojim radite. Oni koji ne rade uživat će bez većih problema. Ne žurite ni sa čim.

BLIZANCI

Dan je dobar za neobavezno druženje uz kavu. Mnogi će uživati u raznim temama bez pritiska da se mora nešto dublje. U poslovima s ljudima bit ćete uspješni bez obzira što će vas neki suradnici i dalje živcirati. Proširite kontakte.

RAK

U svoj stil zavođenja unijet ćete više mašte i senzibilnosti. Mnogima će se to svidjeti. Ne pričajte bez potrebe. Na radnom mjestu ste popularni, ali to ne znači da će vam u svemu progledati kroz prste. Treba raditi. Vaše ideje su dobre.

LAV

Još ćete se usaglašavati s partnerom, ali očito da tu postoji mnogo dobre volje s obje strane, pa će sve nekako teći. U poslovnim kontaktima ne iznosite svoje nove ideje jer će se pokazati da ste ispred svog vremena. Zasad ih arhivirajte. Možete se malo opustiti.

DJEVICA

Danas biste se mogli pokazati kao vrlo ugodan domaćin svojim dragim gostima, bilo da ste u paru, bilo sami. Ono što vam je prije smetalo, sad će se okrenuti u vašu korist. Stoga ćete danas raditi lakše, brže i kvalitetnije. Nema ni briga, ni napora.

VAGA

Na trenutke ćete osjetiti potrebu da presječete i izbjegnete neke napore ili problemčiće u vezi, no to neće biti potrebno. Sve je u redu. Neki među vama danas bi mogli biti malo protežirani ili bar pušteni kući prije kraja radnog vremena. Ostanite mirni.

ŠKORPIJA

Imat ćete potrebu pokazati svoje emocije i doživjeti drugu stranu na nov način. Bit će nešto nemira, ali veza je u redu. Povremeno ćete u glavi prevrtiti protekli poslovni period i izazove koje ste uspjeli svladati. Bit ćete zadovoljni. Ne uzimajte stvari previše k srcu. Proći će.

STRIJELAC

Vaše namjere bit će dobre, ali okolnosti će biti previše konfuzne da bi mogli postići potpuno ispunjenje. Male poslovne rošade bit će povezane s pokušajem uštede i učinkovitijeg korištenja sredstava. Bit ćete uvjerljivi.

JARAC

Nastavit ćete slobodno vrijeme provoditi s društvom prijatelja i tu ćete se trenutačno osjećati bolje nego da ste u paru. Niti jedan posao koji se radi s ljudima neće vam biti mrzak. Ako pak radite sami, tražit ćete društvo. Tražite nešto novo.

VODOLIJA

Moguće je da dođe do malog kaosa u verbalnoj komunikaciji između vas i vaše najdraže osobe. Budite strpljivi. Pokrenut će se zanimljiva poslovna korespondencija u kojoj se treba truditi biti što jasniji i jednostavniji. Kontrolirajte se.

RIBE

Dan je dobar za upoznavanje i druženje kroz sport, zabavu, rekreaciju. Ako ste sami, izađite na takva mjesta. Posao koji radite pokušat ćete oplemeniti varijacijama na temu koju već dugo vrtite. Treba vam osvježenje. Čovjek je čovjeku lijek.

Izvor: ehoroskop.net