Pred Ovnovima lijep dan za druženje, Vage bi trebale potražiti društvo među prijateljima

OVAN

Pred vama je lijep dan za druženja, bilo da se odlučite na izlazak udvoje, bilo da prošetate sami popijete kafu s poznanicima. U saradnji s mladim osobama i dalje postoje nejasnoće koje bi trebalo raščistiti, ali čekate da stignu sve informacije. Ne gnjavite sa sitnicama.

BIK

Ne želite biti dosadni, ali vaša će vas znatiželja staviti u poziciju ispitivača. Pazitie da ne budete indiskretni. Danas ćete malo proanalizirati rezultate svog rada. Prilike koje su pred vama zaista obećavaju. Nervozice i brige.

BLIZANCI

U društvu prijatelja vi ćete se smiriti i prestati divljati zbog nervoze koja vas je navodlila na greške u koracima. Vaši nadređeni danas će pokazati smisao za kreativnost, ali će u odlučivanju biti neobjektivni. Osmislite pitanja prije nego što ih postavite.

RAK

Sad je sve jasnije i bez pritiska možete uživati s voljenom osobom. Oni koji su još sami dobro se zabavljaju. Dok odmarate u miru svog doma, u glavi zamišljate sebe na novoj poslovnoj poziciji. Maštate. Poradite na fleksibilnosti tijela.

LAV

Pokušat ćete spojiti neobavezni izlazak s rutinom. Mogli biste se zateći na na novom mjestu sa starim poznanicima ili navikama. Ne dvojite oko ulaganja energije u posao koji radite. Svaki trud kad tad će se isplatiti. Ne može se ništa preskočiti.

DJEVICA

Moguće je rješenje nekog obiteljskog problema koji vas je dugo mučio. Vjerojatno ćete naći zajednički jezik. Osim što ste profesionalni, pokazat će se da ste i odličan psiholog čime ćete si priskrbiti dodatne bodove u poslu. Dobar utjecaj alternativnih terapija.

VAGA

Ako se osjećate usamljeno, potražite društvo svojih prijatelja. Oni će danas biti pravi melem za vas. Pedagoški djelatnici danas će morati raditi više, a ostali će uglavnom provesti uobičajeni radni dan. Sarađujte s drugima.

ŠKORPIJA

Neupitna je vaša dobra volja i optimizam, ali kad vam okolnosti baš i ne idu na ruku, ostaje vam da se strpite. Dobijate priliku pokazati svoje umijeće u području kreativnosti, umjetnosti ili dekoriranja stvari. Bavite se sportom.

STRIJELAC

Bit ćete izrazito sentimentalni i ranjivi. Postoji velika vjerojatnost da će vas druga strana povrijediti. Sve što danas budete radili od vas će zahtijevati viši prag tolerancije za druge i veću sposobnost saradnje. Vjerujte drugima.

JARAC

U svojim ljubavnim očekivanjima danas ćete biti skromniji i zbog toga stabilniji i sretniji. To je zrelost. Niste više sigurni koliko se od vas očekuje, pa ćete dozirati svoj rad ili provjeravati radne zadaće. Odmorite svoje noge.

VODOLIJA

Danas je dan kad ćete u ljubavnim temama miješati skromnost i visoke ideale. Rezultat će biti zbunjenost druge strane. Na radnom mjestu se pojavljuju ideje koje su na prvi pogled neobične. Žustro radite, a razmatrajte ih polako. Male glavobolje.

RIBE

Vjerojatno ćete dobiti poziv za izlazak na kom je zagarantiran dobar provod, ugodno društvo i skladni odnosi. Vjerojatno ćete postići dobar dogovor oko sponzoriranja jednog projekta u kojeg ste sumnjali. Prespavajte prije odluka.

Izvor: ehoroskop.net