Sve se okreće na stranu Ovnova, pred Djevicama dan bogat ljubavlju

OVAN

Okolnosti, ljudi i događaji okretat će se na vašu stranu. Ako ste još sami, izađite s prijateljima, iznenadit ćete se. U poslu ćete se danas maksimalno služiti intuicijom. Ona će vas odlično voditi i dati vam odgovore koje tražite. Kod nekih jača hedonizam.

BIK

Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko vas tu gleda. Bez obzira na osjećaj umora, današnji dan mogao bi vam ostati u sjećanju kao vrlo poticajan i kreativan. Stabilni ste i zdravi.

BLIZANCI

Kako dan bude odmicao, sve ćete više uživati u skrivenim pogledima i čitanju između redova. Veselje zbog privođenja jednog posla kraju je tu. Zamišljate se u većoj ulozi od one koju imate. Nije nemoguće. Zanemarite male brige.

RAK

Danas bi vas voljena osoba zaista mogla zbunjivati. Čas će biti otvorena i na rubu agresivnosti, a čas osjetljiva i povučena. Ukoliko idete na poslovno putovanje, tamo biste mogli doživjeti nešto o čemu već dugo sanjate. Zanemarite brige.

LAV

U toku dana postajat ćete sve više svjesni da nestaju blokade koje su vas mučile u osobnim odnosima. Napredujete i dalje. Od vas se traži mišljenje, ali da bi ga izrazili, treba prvo rješiti malu zagonetku. Usredotočite se.

DJEVICA

Pred vama je dan koji bi mogao biti bogat ljubavlju ili barem ispunjavajućim društvenim životom. Kojim god poslom da se bavite, danas biste mogli sretno spojiti ugodno s korisnim. Uredite svoj dom po svojim željama.

VAGA

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje sličiti svim ostalim, ali vi ste sretni. Oni koji u svom poslu rješavaju zagonetke, danas će se naći pred pravom preprekom. Trebat će mozgati. Bit ćete kreativni u izražavanju.

ŠKORPIJA

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim bistri se. Sve je više optimizma i vjere u ljepši ljubavni život. Iako će vas živcirati prijedlozi drugih, morat ćete prihvatiti činjenicu da su dobri. Opet vrijedi pokazati diplomaciju. Manje jedite, više se krećite.

STRIJELAC

Vjerujete da ono čega trenutačno nema možete izmisliti. S tom idejom provodite vrijeme u samoći. Pred vama je specifičan zadatak, nešto što do sada nikad niste radili. Ne brinite, uspjet ćete. Treba vam malo ohrabrenja.

JARAC

Oni u dužim vezama uspješno će obnoviti svoj seksualni žviot. Oni koji su još sami, neka izlaze, jer će im biti lijepo. U poslovanju s ljudima, kao i u kreativnim bavljenjima danas će mnoge stvari doći na svoje mjesto. Zanemarite nemir.

VODOLIJA

Pokazat ćete se prilično otkačeni. Smislit ćete malu ludost koja će zbuniti sve oko vas, pa tako i partnera. Ne trpite tračeve, iako neke baš vi pokrećete. Danas biste mogli ispasti žrtva toga. Sami ste za to zaslužni. Saberite se.

RIBE

Ako se budete kontrolirali i uvažavali drugu stranu, možete očekivati poboljšanje osobnih odnosa. Ono što ste trebali napraviti, odradit ćete uz niz prigovora. Bolje je da ih zadržite za sebe. Bar zasad. Bavite se sportom.

Izvor: ehoroskop.net