Bikovima samopouzdanje danas opada jer im partner luduje i uživa, emocije Škorpija danas će isplivati na površinu

OVAN

Radost zbog sklada i sreće koji vladaju u vašem privatnom životu bit će zarazna. Zanemarite male brige. Svi koji se bave umjetnošću ili im je posao kreativan, i danas će imati zavidnu inspiraciju. Budite svoji.

BIK

Dok vaš partner luduje i uživa, vaše samopouzdanje pada. Odustanite od potrebe da sve uzimate kao neobavezno. U poslovnim pregovorima moguće je licemjerje i dvoličnost. Potrudite se istjerati stvari na čistac. Osmislite ono što govorite.

BLIZANCI

Ako izađete van, dobar provod je zagarantovan. Ipak, nedostajat će vam snage da izdržite do jutra. Oni čiji je posao povezan s nastupanjem i publikom, danas će imati priliku pokazati svoje talente. Odspavajte popodne.

RAK

U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti. Dakako da će sve to biti skriveno ili samo virtulano. Moguće je da ćete se ponašati po sistemu neka ide kako ide. Ipak, postoje stvari na koje možete utjecati. Neki uživaju u terapijama.

LAV

Dok će vam partner predlagati razne opcije kako provesti slobodno zajedničko vrijeme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Zadovoljstvo na vašem licu ukazuje na dobro obavljen posao. U glavi već krojite nove pothvate. Gledajte ono što je dobro.

DJEVICA

Pokazat ćete se kao vrlo gostoljubiv domaćin i zajedno s partnerom ugostiti drage prijatelje. Bit će vam ugodno. Izgleda da ste stigli napraviti sve što je trebalo, pa imate dobar razlog za opuštanje. Mogli biste zaplesati.

VAGA

Udvarat ćete se osobi s kojom radite, a sve bi to moglo biti na rubu dobrog ukusa. Danas je bolje da se povučete. U poslovnu korespondenciju unosit ćete svoj šarm, a ljubazan pristup otvorit će vam mnoga vrata. Ne budite prekritični.

ŠKORPIJA

Vaše emocije isplivat će na površinu. Neki će se tada zateći u izlasku ili će biti povezani s mladim osobama. Posao ćete odrađivati s užitkom i lakoćom, a uz sve to mogli biste predložiti neke sasvim nove metode rada. Uživajte u sportu ili u umjetnosti.

STRIJELAC

Možete očekivati vrlo obećavajući i ispunajvajući dan kad se radi o osobnim odnosima i društvenom životu. Pred vama su mnoge nove ambicije koje vas vesele. Razmišljate što biste sve još mogli postići. Možete biti mirni.

JARAC

Vaša hedonistička crta doći će do punog izražaja i u osobnim odnosima. Imat ćete baš sve što poželite. Male poslove rješavat ćete lako, no kad se radi o dogovaranjima, tu će vam trebati realnija procjena. Ne pretjerujte s pićem.

VODOLIJA

Najbolje ćete se osjećati u vlastitom domu i društvu drage vam osobe. Većini vas danas se neće dati izlaziti. Još malo i iza vas je dobro odrađen posao, a to je pravi razlog za pripreme za zasluženo opuštanje Naspavajte se.

RIBE

Danas kao da ćete se vi i voljena osoba natjecati u hedonizmu. Svako će željeti da njegov užitak bude potpuniji. S povjerenjem se prepustite ideji da vas ovaj put vode drugi. Oni imaju ključ kako stići do uspjeha. Neumjerenost u hrani i piću.