Blizanci danas zavode i osvajaju, a Vage će imati ozbiljan sukob sa partnerom

OVAN

Danas ni sami ne znate šta želite, mogući su posebni zahtjevi od vas prema voljenoj osobi. Smetati će vam svaka sitnica u poslu, u svemu ćete nalaziti razlog za kritiku. Obatite pažnju na vid.

BIK

Oni koji su u ozbiljnim vezama imat će konstantnu potrebu za voljenom osobom. Oni koji su sami osjećati će čežnju. Danas ćete u poslu izaći iz svoje zone komfora i prekršiti pravila. Niste u formi.

BLIZANCI

Vaš šarm i zračenje zarazni su, sve je više onih koji su zainteresirani za vas. Samci čak mogu da biraju  koga žele. Posao vam trenutno nije prioritet i za to ćete dobiti kritike nadređenih. Ne odustajte od liječenja alternativnom medicinom.

RAK

Danas ćete napokon imati više vremena i pažnju posvetiti voljenoj osobi. Imate previše poslovnih obaveza,a jako loše organizacione sposobnosti, gubite vrijeme na nepotrebno. Jačajte imunitet.

LAV

U drugom dijelu dana ojačati će intelektualna strana odnosa s partnerom. Danas ćete na poslu biti u velikoj dilemi, jer se upravo od vas očekuje da napravite pravi izbor za kolektiv. Potrebno je da se više bavite sportom.

DJEVICA

Danas ćete biti iznenađeni jednim neobičnim prijedlogom od osobe do koje vam je stalo. Napokon na poslu imate priliku da pokažete vaše sposobnosti. Iskoristite to! Na rubu ste depresije.

VAGA

Moguć je ozbiljan sukob sa partnerom zbog vaših propusta i sebičnosti. Danas nemate motivacije za rad, a radni zadaci se samo gomilaju. Moguće glavobolje.

ŠKORPIJA

Pokušajte omekšati srce partnera lijepim riječima ili postupcima jer danas je idealan dan da izgladite odnose. U fazi ste zasićenja na trenutnom radnom mjestu, potrebna vam je promjena što prije. Neophodan vam je san.

STRIJELAC

Neophodno je da se krenete prilagođavati drugima, jer samo na taj način će vam ljubav biti uzvraćena. Na dobrom ste putu da napredujete u poslu, strpite se još malo i radite istim intezitetom. Mogući problemi sa probavom.

JARAC

Morate biti taktični i prilagodljivi u odnosu sa partnerom. Oni koji su još sami neka puste drugoj strani da vodi. Danas je dan kada vam posao ne ide od ruke, pokušajte se fokusirati na jednostavnije radne zadatke. Mogući problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

U ljubavi vam danas cvjetaju ruže. Oni u vezama potpuno će se predati voljenoj osobi. Danas čete imati uobičajen dan na poslu. Posao ćete odrađivati bez mnogo razmišljanja. Pripazite na ishranu.

RIBE

U vašoj vezi dolazi do izražaja potreba da dijelite sve što imate. Posao vam postaje sve lakši i sve manje zahtjevan. Nedostaje vam sna.