Blizancima će pozitivan stav donijeti bodove u zavođenju, Strijelci će život obogatiti novim idejama i poduhvatima

OVAN

Začudo, danas će vas dobro razumjeti, iako sami nećete vjerovati da je to moguće. Doći će do poboljšanja u vezi. Oni koji su lagali, bit će raskrinkani na neočekivan način. Tako će se osramotiti. Nemojte im se rugati. Osjećate olakšanje.

BIK

Bez obzira na svu zbrku u komunikacji, vi ćete naći načina da izrazite svoje osjećaje i to će biti dobro. Jačaju poslovni kontakti što vas jako veseli. U tome ste pravi majstor, ali i dalje stoji da prvo osmislite, a tek onda kažete. Poboljšanje.

BLIZANCI

Vaš pozitivan stav pun humora donijet će vam lijepe bodove u ljubavi. Oni koji su još sami osvajat će s lakoćom. Poslovi u kojim vi imate utjecaj razvijat će se odlično. Makar oni bili i skromni, budite svjesni svojih zasluga. Proširite horizonte.

RAK

Ipak imate dobar vjetar u leđa u ljubavi, pa je na vama da osmislite ugodne trenutke s voljenom osobom. Ono što ste potajno istraživali danas se otvara i dobivate odgovor i rješenje u toj temi. Upotrijebit ćete to da upotpunite uspjeh. Znate ko je pravi, a ko nije.

LAV

Vjerojatno ćete naći kompromis u osobnim pitanjima koji će biti originalan. Utoliko ćete osjetiti olakšanje. Kada se radi o poslovnim kontaktima i dogovorima bit ćete vrlo uspješni na sasvim neočekivan način. Budite uporni.

DJEVICA

Na originalan način vi ćete doskočiti problemima u svom ljubavnom životu i otvoriti vrata za poboljšanje istog. Ideje gotovo šahovskog karaktera, ako i one kreativne donosit će vam lijepe bodove u poslu. Osjećat ćete se bolje nego jučer.

VAGA

Stvari dolaze u ravnotežu i kreću uobičajenim tokom. Uspjeli ste se dogovoriti i sad idete dalje. Vjerojatno će doći do vrlo zanimljivog rješenja kojim će vaši poslovni tokovi krenuti onako kako i trebaju ići. Veselite se jer idete na bolje.

ŠKORPIJA

Vaša ljubavna veza dobro napreduje. Nema posebnih senzacija, sve je mirno i ugodno, a vi oboje uživate. Moguć je dotok novca na vaš račun. Radi se o nečemu što je bilo odgađano ili je samo kasnilo zbog birokratskih razloga. Budite veseli.

STRIJELAC

Vaš ljubavni život je stabilan i kvalitetan, a danas ga obogaćujete svježim idejama i zanimljivim izlaskom. U poslu ćete pokazati zavidne rezultate, a tome će danas najviše doprinijeti vaša intuicija. Poslušajte je. Sami ćete dokučiti što treba mijenjati.

JARAC

Male porodične peripetije uzet će vam nešto vremena, pa ćete voljenoj osobi posvetiti manje pažnje nego inače. Vaša poslovna strategija razvija se dobro, a danas se javljaju i ulagači koje ste čekali. Zadovoljni ste. Provjerite krvnu sliku.

VODOLIJA

Pokazat ćete svima kako se na inventivan način mogu postići skladni dogovori. Mnogi će biti iznenađeni, ali radosni. U poslovima sa strankama, odnosno s ljudima, bit ćete iznimno uspješni. Mnogi će vas istaknuti kao primjer. Vježbajte jogu.

RIBE

Sadržaj onoga što ćete govoriti voljenoj osobi bit će takav da bi to vrijedilo zapisati i čuvati. Bit će vam prelijepo. Vaša intuticija danas će biti nepogrešiva i dokučit će nevjerojatno rješenje u jednom poslovnom problemu. Na konju ste.