Djevice će humorom i idejama nadilaziti praznine u odnosima, Vodolije se trebaju okrenuti budućnosti

OVAN

Oni koji su u vezama danas će si dati truda da poboljšaju svoj i partnerov seksualni život. Najbolje će biti onima koji su uzeli nekoliko dana odmora. Svi ostali radit će tek toliko da posao odrade. Idite tamo gdje vam je dobro.

BIK

Kalendar vaših ljubavnih događanja sve je bogatiji, pa teško nalazite slobodne termine za sve one koji vam se žele približiti. Najviše će vas zanimati neopipljive, tajne teme ili alternativa. Svi ostali poslovi bit će vam dosadni. Opustite se.

BLIZANCI

Osim što ćete se znati dobro zabaviti, svojim ćete ponašanjem zbunjivati osobu do koje vam je stalo. Definirajte se. Jedva ćete dočekati da odete s posla. Veselite se slobodnim satima kao malo dijete, a posebno boravku kod kuće. Promijenite frizuru.

RAK

Vaša najdraža osoba ima svoje prijedloge, a vi ćete joj se pokoriti kroz prepuštanje. Ipak, zadržite i nešto svoje. Poslovi koji su moderni ili novi, zanimat će vas i tu ćete funkcionirati dobro. Ostale stvari prepuštat ćete drugima. Pričekajte još malo.

LAV

Zaigranost, opuštenost i nemar – sve ćete to danas pokazivati u odnosu s voljenom osobom koja će biti zbunjena. Nonšalancija kojom vi zračite mogla bi danas zaraziti i druge, pa ćete vi sami morati odraditi svoj dio posla. Razmislite o sebi.

DJEVICA

Vaše ideje, inteligencija i smisao za humor bit će sredstva kojim ćete nadilaziti praznine u osobnim odnosima. Na pomolu su nesuglasice sa šefovima, no vi ćete ovaj put imati izlaz koristeći svoje napredne ideje. Pokušajte se odmoriti.

VAGA

Vi ćete željeti izaći na jedno mjesto, a voljena osoba na drugo. Rezultat će biti nešto treće. Završit ćete jedan projekt pomalo odsutni duhom. Brinu vas mnoge stvari koje nisu povezane s poslom. Mogli biste razmisliti o svojoj zrelosti.

ŠKORPIJA

Zbog praznine koju osjećate trudit ćete se biti što ljubazniji, ali će se prepoznavati da to nije prirodno. Ono što ste zamislili neće ići baš tako. Potrebno je više razumijevnaja za druge i širenje suradnje s njima. Iskrenost je vrlina.

STRIJELAC

Imat ćete zanimljive ideje kako obogatiti svoju vezu s voljenom osobom. On(a) će to prihvatiti. Pred vama je dan u kojem se zaista možete posvetiti drugima. Stoga će vam posao biti na zadnjem mjestu. Imate razloga za veselje.

JARAC

Oni koji imaju sumnje u kvalitet svoje veze, povjerit će se prijatelju koji će im dati dobar savjet. Pregovori sa nadređenima neće biti stabilni i činit će se kao da se obje strane vrte u krug. Ne jedite baš sve što vam se nudi.

VODOLIJA

Ono što je bilo, bilo je i ne može se promijeniti. Okrenite se ka budućnosti koja nosi ljepše prilike. Na poslu ćete razmišljati o svemu osim o onom što radite. Pazite da vam se ne potkradu greške. Budite iskreni.

RIBE

Čvrsto ćete držati ono što imate i ništa nećete prepuštati slučaju, pa čak i onda kad druga strana vodi glavnu riječ. Vaš velik trud i upornost napokon daju rezultate, a vi ste ponosni što je tako. Neko će vas pohvaliti. Istraživat ćete erotiku.