Blizanci bi se mogli zaljubiti i uživati na pravi način, Vage koje se bave kreativnim poslovima danas posebno inspirativne

OVAN

Gledat ćete da u svoj odnos s voljenom osobom unesete više opuštenosti i mašte. Ipak, ne pričajte previše, nego samo djelujte. Sigurno je da ništa nije sigurno. Mogli biste se malo naživcirati jer neke stvari opet nisu jasno definirane. Budite jednom prirodni.

BIK

U ljubavnim pitanjima bit ćete nerealni. Vidjet ćete nešto što zapravo ne postoji. Zato se radije držite stvarnosti. Činit će vam se da se obruč oko vas sve više steže i pitisci su tu. Bježat ćete u svoj svijet mašte. Suočite se s realnošću. To je zdravo.

BLIZANCI

Neki bi se mogli zaljubiti i isitnski uživati u današnjem danu. Oni koji su u vezama bit će vrlo sretni. Na radnom mjestu se pojavljuju ideje koje su na prvi pogled neobične. Žustro radite, a razmatrajte ih polako. Bit ćete pospani.

RAK

Mašta će vas voditi u pitanjima srca, pa nećete biti potpuno realni. Otuđenje koje je počelo udaljit će vas. Još uvijek čekate da dobijete jedan odgovor koji bi vam mogao otvoriti vrata saradnje s inostranstvom. Poradite na fleksibilnosti tijela.

LAV

Postoji mogućnost bolje saradnje između vas i druge strane, ali trebate biti otvoreniji za to. Poradit ćete na vlastitoj samostalnosti u poslu, a to će vas dovesti do otkrića da možete bolje i više. Živite više u sadašnjosti.

DJEVICA

Neki će potpuno uroniti u svijet mašte kako bi se odmaknuli od sive ljubavne stvarnosti. Ipak, neka ne pretjeruju. Drugi će vam izlaziti u susret i biti ljubazni s vama, ali ćete u dubini duše osjećati da nisu potpuno iskreni. Držite se činjenica.

VAGA

Naglasak je na emotivnosti kojom zračite. Voljena osoba će vas uvažavati, tješiti, biti nježnija prema vama. Oni koji se bave kreativnim ili umjetničkim radom danas će imati posebnu inspiraciju. Čuvajte se propuha.

ŠKORPIJA

Pitate se koliko će dana trebati da vas drugi potpuno shvate i razumiju. Potrudite se da se jasnije izražavate, pa će sve doći na svoje mjesto. Vaša mašta i kreativnost i danas će doći do izražaja što god da radite. Bit će to dugoročno djelo. Odmorite svoje noge.

STRIJELAC

Vaš stil udvaranja bit će simpatičan drugoj strani, ali će ona u isto vrijeme biti prilično osjetljiva i neće vam otkriti sve. Bit ćete u situaciji da vam netko kaže da gledate svoja posla ili ćete spontano to reći sami sebi. Pozabavite se svojim hobijima.

JARAC

Pred vama je iskušenje da pristanete na neke ustupke voljenoj osobi, a preko svoje volje. Nađite kompromis. U suradnji s mladim osobama i dalje postoje nejasnoće koje bi trebalo raščistiti, ali čekate da stignu sve informacije. Prihvatite druge kakvi jesu.

VODOLIJA

Između posla i ljubavi birat ćete oboje. Danas je takav dan da ćete uspjeti spojiti jedno i drugo. Moguć je dolazak partnera na vaše radno mjesto. Neko od kolega mogao bi vam povjeriti svoje brige, tuge ili tajne. Bit ćete hvale vrijedan slušač. Veselite se.

RIBE

Izgledna je zabava ili druženje uz dosta pića i sličnih sredstava. Pazite da utjehu od ljubavne suše ne potražite u spomenutom. Na poslu će se sve odvijati površno i bez značajnijih postignuća. Dan će vam proletjeti, a pitat ćete se što je napravljeno. Nemojte se napiti.