Ovnovi ulaze u poslovno rizičan poduhvat, Lavovi će stupiti u kontakt sa zanimljivom osobom na društvenoj mreži

OVAN

Pokušavate da nametnete svoje stavove i standarde voljenoj osobi, ali vam baš i ne ide od ruke. Danas bez dvoumljenja ulazite u poslovno rizičan poduhvat. Zdravlje je odlično.

BIK

Emotivna sfera vam trpi zbog pola. Iz želje da završite poslovne obaveze konstantno odlažete ljubavni sastanak. Mogući su problemi sa hormonima.

BLIZANCI
Ako ste u vezi, danas ćete doživjeti iznenađenje od partnera, oni slobodni sa simpatijom uspostaviti će prijateljski kontakt. Loša vam je  komunikacija sa saradnicima. Što ste tiče zdravlja napeti ste.

RAK

Nezadovoljni ste trenutnom situacijom u braku. Odnos je postao monoton. Očekuje vas nagrada i pohvala od nadležnih zbog dobro obavljenog posla. Osjećate se dobro.

LAV

Stupiti ćete u kontakt sa zanimljivom osobom preko društvenih mreža. Očekuju vam dvije poslovne ponude pa ste u velikoj dilem.  Zdravlje je solidno.

DJEVICA

Smetaju vam sitnice kod partnera pa stalno započinjete svađu, partner čeka da vaše neraspoloženje prođe. Imati ćete uobičajen poslovni dan. Što se tiče zdravlja moguće su migrene.

VAGA

Poradite na komunikaciji sa partnerom. Uopšte ne slušate šta vam govori. Danas je idealan dan za poslovni sastanak. Jako ste umorni i potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA

Danas je odlična prilika da se prepustite strastima i uživate sa partnerom. Na poslu ćete dobiti neobičan poziv. Zdravlje vam nije loše, ali povremeno imate pad raspoloženja.

STRIJELAC

Napet vam je odnos sa partnerom jer donosite odluke bez konsultovanja sa drugom stranom što izaziva sukob. Danas vam posao ide od ruke, bez ikakvog dvoumljenja donosite bitne poslovne odluke.  Zdravlje je odlično.

JARAC

Danas ćete sasvim slučajno upoznati osobu koja će nas vas ostaviti odličan utisak.  Bit ćete uzrujani jer ste očekivali  priliv novca, ali do toga ipak neće doći ni danas. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Niste zadovoljni odnosom sa partnerom, danas će biti prilično burno. Na poslu ćete pokazati vašu kreativnu stranu i dobiti pohvale od nadređenih. Što se tiče zdravlja prisutan je pad raspoloženja.

RIBE

Emotivno ste jako loše jer vaša veza nema potencijal pa razmišljate o prekidu. Na poslu vas očekuje uobičajen radni dan. Što se tiče zdravlja odmor vam je neophodan.