Trick or Treat pawty za ljubimce: Dovedite svoga ljubimca na Halloween druženje i spasite napuštenje životinje

Udruženje za zaštitu životinja “Ruka za šapu“ 31.10. od 11 do 14 sati organizuje Trick or Treat pawty za ljubimce na adresi Juraja Najtharta do broja 19.

I ovaj događaj je, kao i uvijek, organizovan u saradnji sa Husse BiH hranom koju ćete moći kupiti na samom pawtyju.

Još jedan od suorganizatora sa kojim organizujemo ovaj događaj je “DA Pet care” vrtić za pse i mace – mjesto gdje svoje pse i mace možete ostaviti na čuvanju kada vam to treba nekoliko dana ili čak nekoliko sati, a u nedjelju 31.10. ovo mjesto će biti pretvoreno u spooky place za zabavu.

Maskirajte svoje ljubimce jer najbolje kostime očekuju nagrade, a ako imate kostim i za sebe – ne oklijevajte, dođite maskirani.

Kao i na svakom našem događaju i na ovom događaju imat ćemo tombolu gdje svaka dobija a novac ide za napuštene životinje. Samo ovaj put ulaz plaćate 5KM i odmah izvlačite svoju nagradu.

Organizatori napominju da je dovoljno platiti jedan ulaz ako dolazite porodično, ali također ko želi izvlačiti više nagrada može platiti više ulaza.

Neke od nagrada koje vas očekuju su vaučeri iz veterinarskih stanica i pet shopova.

Svi ljubimci moći će se počastiti PawTreatos poslasticama koje nam taj dan stižu iz Livna i Caramella tortom od svježeg povrća, mladog sira i mesa.

Upute o tačnoj lokaciji događaja, kao i druge informacije i novosti možete pratiti na FB eventu.